Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΣεληνάρι | «Δίδυμη σήραγγα» στην νέα χάραξη του ΒΟΑΚ

Σεληνάρι | «Δίδυμη σήραγγα» στην νέα χάραξη του ΒΟΑΚ

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Συμπληρώνονται τα τελευταία κομμάτια του παζλ για τη διαγωνιστική διαδικασία του έργου Χερσόνησος – Νεάπολη του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης.

Ήδη η πρώτη φάση του διαγωνισμού έχει ολοκληρωθεί και το αμέσως προσεχές διάστημα θα ξεκινήσει, σύμφωνα με το Υπουργείο Υποδομών η επόμενη, με στόχο έως το τέλος του 2021 να υπάρχει ανάδοχος για το έργο.

mechanical adv 2021

«Πρόκειται για έναν σύγχρονο αυτοκινητόδρομο με καλύτερες συνθήκες και δεδομένα ακόμα και από το νέο τμήμα του ΒΟΑΚ Γούρνες – Χερσόνησος. Η χάραξη που προβλέπεται στο τμήμα Χερσόνησος – Νεάπολη δεν μας είναι άγνωστη. Οι καινοτομίες που αποτυπώνονται αφορούν στη νέα χάραξη στην περιοχή του Σεληναρίου. Στο σημείο αυτό προβλέπεται «δίδυμη σήραγγα», δήλωσε στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA ο γραμματέας του ΤΕΕ/ΤΑΚ και διευθυντής Συγκοινωνιακών Έργων του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Γιώργος Αγαπάκης.

apostolakis adv 2

Μάλιστα, υπηρεσιακά στελέχη του υπουργείου εκτιμούν πως από το τέλος Μαρτίου θα αρχίσει να «ξετυλίγεται το κουβάρι» των εξελίξεων με πιο γρήγορο ρυθμό, καθώς αναμένεται σε πρώτη φάση η έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που ήδη, εδώ και περίπου έναν μήνα, έχει κατατεθεί στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

«Θα είναι ένας σύγχρονος αυτοκινητόδρομος κατηγορίας Α1. Θα περιλαμβάνει νέες σήραγγες αλλά και ανισόπεδους κόμβους. Θα συντάξουμε επιστολή προς το υπουργείο Υποδομών με παρατηρήσεις και τεχνικές λεπτομέρειες για το έργο», πρόσθεσε ο κ. Αγαπάκης.
Το έργο Χερσόνησος – Νεάπολη του ΒΟΑΚ, μήκους 22,5χλμ και κατασκευαστικού κόστους 205 εκατομμυρίων ευρώ θα υλοποιηθεί ως έργο ΣΔΙΤ.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υποδομών σύντομα θα ακολουθήσουν και το τμήμα Κίσσαμος – Ηράκλειο που θα υλοποιηθεί μέσω Σύμβασης Παραχώρησης και οι μελέτες για τη βελτίωση των υπαρχουσών παρακάμψεων των μεγάλων πόλεων.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble