ΚΡΗΤΗ

Santa Run Ιεράπετρας: Απίστευτη η συμμετοχή – Υπήρχαν 520 Άγιοι ΒασίληδεςΞεπέρασε το στόχο του το Περιφερειακό τμήμα Ιεράπετρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που διοργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου το πρώτο Santa Run, στο εμπορικό κέντρο της Λασιθιώτικης πόλης, εξασφαλίζοντας από τα έσοδα της εκδήλωσης την αγορά ενός απινιδωτή, που θα τοποθετηθεί στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης.

Ο Ανδρέας Μαμαντόπουλος, πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού, στο τμήμα της Ιεράπετρας, δήλωσε:

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την απίστευτη συμμετοχή των Ιεραπετριτών στο πρώτο Santa Run που διοργανώνει ο ΕΕΣ στην Ιεράπετρα. Ξεπεράσαμε το στόχο μας, καθώς 520 εθελοντές αγόρασαν τις στολές του Αι Βασίλη, καταβάλλοντας 10 ευρώ ο καθένας και με τα έσοδα από αυτή την εκδήλωση θα μπορέσουμε να αγοράσουμε τον πρώτο μας απινιδωτή που θα τον τοποθετήσουμε σε κεντρικό σημείο της Ιεράπετρας, προκειμένου να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να σωθούν συνάνθρωποι μας, σε περιπτώσεις που θα το χρειαστούν. Το εμπορικό κέντρο της Ιεράπετρας κατακλύστηκε το βράδυ του Σαββάτου από μικρούς και μεγάλους Αγιοβασίληδες, οι οποίοι μας έβαλαν στο κλίμα των Χριστουγέννων και μας έφεραν με τη συμμετοχή και τη συνεισφορά τους τον απινιδωτή στην Ιεράπετρα. Η αγορά του θα γίνει άμεσα με την ευχή να μη χρειαστεί να τον χρησιμοποιήσουμε ποτέ. Στα σχέδια μας πάντως είναι να βρούμε τρόπο να αγοράσουμε μερικούς ακόμη για να τους τοποθετήσουμε και σε άλλα σημεία της πόλης».

Παράλληλα, ανέφερε, «συνεχίζουμε τη συγκέντρωση και την διανομή των τροφίμων σε οικογένειες και συνδημότες που τα έχουν ανάγκη, ακολουθώντας το θεσμό της τσάντας της Χριστουγεννιάτικης χαράς, ελπίζοντας ότι το βράδυ της Δευτέρας θα έχουμε ξεπεράσει τις 300 τσάντες».

swell adv 2021

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button