ΚΡΗΤΗ

Ryanair: Επανέναρξη των πτήσεων από Χανιά προς Θεσσαλονίκη

Από τις 31 Μαΐου 2018 είχε σταματήσει πτήσεις από Χανιά προς Αθήνα και ΘεσσαλονίκηΚανονικά θα συνεχιστούν και μετά τις 31 Μαρτίου οι πτήσεις της Ryanair από Χανιά προς Θεσσαλονίκη και αντίστροφα.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ryanair έχουν «ανοίξει» οι ημερομηνίες και για την περίοδο από 31 Μαρτίου 2019 έως 25 Οκτωβρίου 2019, χωρίς πάντως να έχουν ανακοινωθεί οι τιμές των εισιτηρίων, κάτι που αναμένεται να γίνει το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η Ryanair είχε σταματήσει τις πτήσεις από Χανιά προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη από τις 31 Μαΐου 2018 γεγονός που προκάλεσε σημαντικά προβλήματα τη φετινή τουριστική περίοδο, με σημαντικές επιπτώσεις στην τοπική οικονομία.

Πριν από δύο περίπου μήνες η Ryanair ανακοίνωσε την επανέναρξη των πτήσεων από Χανιά προς Θεσσαλονίκη και αντίστροφα οι οποίες θα ξεκινήσουν από τις 28 Οκτωβρίου 2018 και θα πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή, Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.

Παρόλα αυτά η εταιρεία δεν ανοίγει, προς το παρόν τουλάχιστον, την εσωτερική πτήση Αθήνα-Χανιά, που είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον εσωτερικό τουρισμό και την τοπική οικονομία.

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close