ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Προβληματισμός για τη χαμηλή τουριστική κίνηση (video)Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA και τους Ντίνο Σιωμόπουλο και Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη μίλησε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου Κρήτης, Αντώνης Ζερβός, αναφορικά με την τουριστική κίνηση στην περιοχή του.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

«Η πληρότητα είναι μικρή. Οι τιμές είναι χαμηλές έτσι κ αλλιώς, αλλά οι τουρίστες είναι λίγοι, αφού οι αφίξεις από το εξωτερικό είναι λίγες. Οι οικονομικές δυνατότητες είναι μικρές και υπάρχουν ζητήματα σίγουρα. Προέχει η ασφάλεια και η υγεία μας. Στόχος να κινηθεί η οικονομία υποτυπωδώς ώστε να σωθεί η επόμενη χρονιά, αφού η φετινή θα είναι πολύ δύσκολη», ανέφερε ο κ. Ζερβός.

«Έχει ανοίξει η πόλη, υπάρχουν κάποια ξενοδοχεία που δεν έχουν ανοίξει, ωστόσο υπάρχει ικανός αριθμός καταλυμάτων για να εξυπηρετήσει τη ζήτηση», πρόσθεσε ο ίδιος.

swell adv 2021

«Οι τιμές είναι πολύ χαμηλότερες όπως σε όλη την Ελλάδα. Η περιοχή μας έχει τα λιγότερα κρούσματα στην Κρήτη, οι δομές υγείας είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν ενδεχόμενα κρούσματα. Περιμένουμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί ο Αύγουστος», κατέληξε ο κ. Ζερβός.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button