ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Με πρωτοβουλία Νίκου Κοκκίνη η συζήτηση για σχολική στέγη και μέτρα στήριξης λόγω κρίσηςΜε πρωτοβουλία του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο Αγίου Νικολάου κου Νίκου Κοκκίνη και χρησιμοποιώντας το άρθρο 74 του ν.4555 παρ.2 του 2018, συγκαλείται εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο εντός 6 ημερών από την ημερομηνία χρήσης του παραπάνω νόμου, για 2 πολύ επείγοντα θέματα, που αφορούν στην τοπική κοινωνία.

Πρώτο το θέμα της Σχολικής Στέγης – Μεσοράχη και δεύτερον το θέμα που αφορά στη λήψη μέτρων για την στήριξη δημοτών αλλά και εργαζομένων και επιχειρήσεων λόγω της κρίσης της πανδημίας.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Το αίτημα σύγκλησης του Δημοτικού Συμβουλίου υπογράφουν όλοι οι επικεφαλείς της αντιπολίτευσης, Κοκκίνης, Ανδριώτης, Φιλιππάκης καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι, που το άθροισμα όλων είναι πολύ παραπάνω από το 1/3 που απαιτείται.

Η κρίσιμη αυτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη 1η Ιουλίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου, στον τρίτο όροφο του ΡΕΞ.

swell adv 2021

Η πρωτοβουλία του κου Νίκου Κοκκίνη, είναι πολύ σημαντική και έρχεται σε μία χρονική στιγμή που το τοπίο είναι θολό και δεν έχουν δοθεί σαφείς εξηγήσεις και σαφής υποστήριξη από κανέναν μέχρι στιγμής.-

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

062020


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button