ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Με πρωτοβουλία Νίκου Κοκκίνη η συζήτηση για σχολική στέγη και μέτρα στήριξης λόγω κρίσης

Με πρωτοβουλία του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο Αγίου Νικολάου κου Νίκου Κοκκίνη και χρησιμοποιώντας το άρθρο 74 του ν.4555 παρ.2 του 2018, συγκαλείται εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο εντός 6 ημερών από την ημερομηνία χρήσης του παραπάνω νόμου, για 2 πολύ επείγοντα θέματα, που αφορούν στην τοπική κοινωνία.

Πρώτο το θέμα της Σχολικής Στέγης – Μεσοράχη και δεύτερον το θέμα που αφορά στη λήψη μέτρων για την στήριξη δημοτών αλλά και εργαζομένων και επιχειρήσεων λόγω της κρίσης της πανδημίας.

caffeine adv2020b

Το αίτημα σύγκλησης του Δημοτικού Συμβουλίου υπογράφουν όλοι οι επικεφαλείς της αντιπολίτευσης, Κοκκίνης, Ανδριώτης, Φιλιππάκης καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι, που το άθροισμα όλων είναι πολύ παραπάνω από το 1/3 που απαιτείται.

Η κρίσιμη αυτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη 1η Ιουλίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου, στον τρίτο όροφο του ΡΕΞ.

neratzoulis neo

Η πρωτοβουλία του κου Νίκου Κοκκίνη, είναι πολύ σημαντική και έρχεται σε μία χρονική στιγμή που το τοπίο είναι θολό και δεν έχουν δοθεί σαφείς εξηγήσεις και σαφής υποστήριξη από κανέναν μέχρι στιγμής.-

062020

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button