Πέμπτη, 6 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑγιος Νικόλαος: Με πρωτοβουλία Νίκου Κοκκίνη η συζήτηση για σχολική στέγη και...

Αγιος Νικόλαος: Με πρωτοβουλία Νίκου Κοκκίνη η συζήτηση για σχολική στέγη και μέτρα στήριξης λόγω κρίσης

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Με πρωτοβουλία του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο Αγίου Νικολάου κου Νίκου Κοκκίνη και χρησιμοποιώντας το άρθρο 74 του ν.4555 παρ.2 του 2018, συγκαλείται εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο εντός 6 ημερών από την ημερομηνία χρήσης του παραπάνω νόμου, για 2 πολύ επείγοντα θέματα, που αφορούν στην τοπική κοινωνία.

Πρώτο το θέμα της Σχολικής Στέγης – Μεσοράχη και δεύτερον το θέμα που αφορά στη λήψη μέτρων για την στήριξη δημοτών αλλά και εργαζομένων και επιχειρήσεων λόγω της κρίσης της πανδημίας.

mechanical adv 2021

Το αίτημα σύγκλησης του Δημοτικού Συμβουλίου υπογράφουν όλοι οι επικεφαλείς της αντιπολίτευσης, Κοκκίνης, Ανδριώτης, Φιλιππάκης καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι, που το άθροισμα όλων είναι πολύ παραπάνω από το 1/3 που απαιτείται.

apostolakis adv 2

Η κρίσιμη αυτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη 1η Ιουλίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου, στον τρίτο όροφο του ΡΕΞ.

Η πρωτοβουλία του κου Νίκου Κοκκίνη, είναι πολύ σημαντική και έρχεται σε μία χρονική στιγμή που το τοπίο είναι θολό και δεν έχουν δοθεί σαφείς εξηγήσεις και σαφής υποστήριξη από κανέναν μέχρι στιγμής.-

062020

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble