ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Δομική Κρήτης: «Πράσινο φως» στην απορρόφηση δύο θυγατρικών ΑΠΕ

Πρόκειται για την «ΑΙΟΛΙΚΟ ΒΙΑΝΝΟΥ Α.Ε.» και την «ΗΛΙΑΚΟ ΠΑΡΚΟ ΖΑΚΑΘΟΥ Α.Ε.»

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Εγκρίθηκε η απορρόφηση και η συγχώνευση δύο θυγατρικών μονάδων ΑΠΕ από τη Δομική Κρήτης, κατόπιν απόφασης της Υπηρεσίας ΓΕΜΗ του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την «ΑΙΟΛΙΚΟ ΒΙΑΝΝΟΥ Α.Ε.» και την «ΗΛΙΑΚΟ ΠΑΡΚΟ ΖΑΚΑΘΟΥ Α.Ε.». Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εισηγμένης:

“ΧΡΥΣΟΣ

Σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών και στο πλαίσιο της άμεσης  και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού, η  εταιρεία  «ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε.» ανακοινώνει σε συνέχεια της 6ης Μαΐου 2022  απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της θυγατρικής εταιρείας ΔΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. που δημοσιεύθηκε στο Ημερήσιο Δελτίου Τύπου της εκδότριας της 6/5/20222 και αφορούσε τη συγχώνευση με απορρόφηση των θυγατρικών εταιρειών «ΑΙΟΛΙΚΟ ΒΙΑΝΝΟΥ Α.Ε.» και «ΗΛΙΑΚΟ ΠΑΡΚΟ ΖΑΚΑΘΟΥ Α.Ε.», σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4601/2019 και του άρθρου 54 του Ν.4172/2013 ότι αυτή ολοκληρώθηκε.

Συγκεκριμένα με τη με αριθμό 4022/08-09-2022 απόφαση της Υπηρεσίας ΓΕΜΗ του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (ΑΔΑ: 9ΨΖ8469ΗΛΞ-0Ο9), εγκρίθηκε η ως άνω συγχώνευση και η απόφαση καταχωρήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ) την 09/09/2022 με ΚΑΚ 3039707.

“IN_AND_OUT


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button