Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΠρ. Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου | Υπέρ των εμβολιασμών αλλά στηρίζουμε και όποιον δεν...

Πρ. Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου | Υπέρ των εμβολιασμών αλλά στηρίζουμε και όποιον δεν θέλει να εμβολιαστεί

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Ο πρόεδρος του σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου, Ν. Κοκολάκης με δήλωση του κάνει σαφή τη θέση του για τον εμβολιασμό των ξενοδοχοϋπαλλήλων.

Ταυτόχρονα δηλώνει ότι είναι αίτημα του ίδιου και του σωματείου ο κατά προτεραιότητα εμβολιασμός των εργαζομένων στον τουρισμό.

mechanical adv 2021

Όπως σχετικά αναφέρει: «Εμείς ήδη με αίτημά μας, σαν Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων στην 7η ΥΠΕ Κρήτης αλλά και σαν Ομοσπονδία στο υπουργείο Τουρισμού, είχαμε ζητήσει να προηγηθούν οι εμβολιασμοί στους ξενοδοχοϋπαλλήλους αλλά και στους εργαζόμενους στον τουρισμό και τον επισιτισμό.

apostolakis adv 2

Είναι γεγονός πλέον ότι το μοναδικό τοίχος προστασίας είναι οι εμβολιασμοί συνδυαστικά με τα ατομικά μέτρα προστασίας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που πρέπει να τηρηθούνε»

Ταυτόχρονα όμως θεωρεί αναφαίρετο δικαίωμα στην επιλογή όποιου δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο, καθιστώντας σαφές ότι το σωματείο θα αντιπαλέψει τακτικές μη πρόσληψης λόγω εμβολιασμού και δηλώνει σχετικά:

«Από εκεί και μετά πρέπει να σεβαστούμε τις προσωπικές ελευθερίες, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να συνδεθεί με την επαναπρόσληψη των εργαζομένων. Είναι πολλοί λόγοι που ίσως κάποιος να μη θέλει να κάνει αυτό το εμβόλιο για θέματα υγείας ή και άλλοι λόγοι και πρέπει να το σεβαστούμε. Εγώ προσωπικά είμαι υπέρμαχος του εμβολιασμού παρ’ όλα αυτά αν υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα ειδικά σε περίπτωση μη πρόσληψης εξαιτίας μη εμβολιασμού τότε θα είμαι και εγώ αλλά και όλο το Σωματείο στο πλευρό του»

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble