ΚΡΗΤΗ

«Πολεμικό τοπίο» θυμίζουν οι εικόνες από την καταστροφή στα Μάλια (pics-video)«Πολεμικό τοπίο» θυμίζουν οι εικόνες από την βιβλική καταστροφή στα Μάλια.

Η ομάδα του CNA.gr βρέθηκε στο σημείο της καταστροφικής πλημμύρας στα Μάλια.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο χείμμαρος παρέσυρε ότι βρήκε στον δρόμο του. Πλημμύρησαν σπίτια, μαγαζιά, ενορίες και τα Γραφεία της Μητρόπολης Πέτρας και Χερρονήσου.

Ο κόσμος δεν έχει βοήθεια από κανέναν, όπως μας ισχυρίστηκαν οι πολίτες, οι οποίοι προσπαθούσαν να μαζέψουν τα συντρίμμια που άφησε πίσω του ο χείμμαρος.

swell adv 2021

Με ορμητικά ποτάμια στους δρόμους ξύπνησαν oι κάτοικοι των Μαλίων οι οποίοι είδαν σπίτια και αυτοκίνητα να κρύβονται κάτω από τα νερά. Το ύψος των υδάτων ήταν τόσο μεγάλο που οι δρόμοι γρήγορα έγιναν σχεδόν αδιάβατοι και άνθρωποι που εγκλωβίστηκαν στα νερά σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες αναγκάστηκαν να γαντζωθούν σε κολώνες για να σωθούν.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Σε Μάλια και Ανάληψη χρειάστηκε μάλιστα η παρέμβαση της πυροσβεστικής για επιχειρήσεις απεγκλωβισμού από σπίτια και αυτοκίνητα. Τα οχήματα που έμοιαζαν με… συγκρουόμενα αυτοκινητάκια παρασύρθηκαν και μεταφέρθηκαν σε άλλα σημεία από τα ορμητικά νερά.

Οι εικόνες από την περιοχή είναι αποκαλυπτικές αφού είναι δύσκολο να αναγνωρίσει κανείς ότι η περιοχή που θυμίζει …λιμνοθάλασσα είναι τα Μάλια.

malia 7
Πλημμύρα σε μαγαζιά
malia 10
Κεντρικός δρόμος Μαλίων

malia 6 1

malia 5 1

malia 4 1

malia 3 1

malia 2 1

malia 1 1

malia 8

malia 9

Το βίντεο είναι του κ. Φίλιππου Κανέτο

Το βίντεο είναι του κ. Μάνου Μπορμπουδάκη.


Σχετικά άρθρα

Back to top button