ΚΡΗΤΗ

ΠΕΔ Κρήτης, ΒΟΑΚ | Κατατέθηκε η μελέτη για το τμήμα Χανιά – Ηράκλειο

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης κ. Γιάννης Κουράκης, με αφορμή την σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Υποδομών ότι κατατέθηκε για έγκριση η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Νέου Οδικού Άξονα Κρήτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χαιρετίζουμε ως Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κρήτης, την ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών ότι κατατέθηκε για έγκριση η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων(ΜΠΕ) του Νέου Οδικού Άξονα Κρήτης, για το τμήμα Χανιά – Ηράκλειο.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο Νέος Αυτοκινητόδρομος, είναι αναγκαίος για το νησί μας, τόσο για την ασφάλεια των μετακινήσεων, όσο και για την ποιότητα του μεταφορικού έργου.

Παράλληλα, είναι ένα μεγάλο έργο που θα δώσει ώθηση στην ανάπτυξη της Κρήτης. Πάντα είχαμε θέσει στις προτεραιότητές μας την υλοποίηση του και θεωρούμε ως ΠΕΔ θετική τη σημερινή εξέλιξη.

Τονίζουμε ότι, δεν θα πάψουμε να διεκδικούμε, να παρεμβαίνουμε δυναμικά και να συμμετέχουμε στο δημόσιο διάλογο, ούτως ώστε να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα για την υλοποίηση του έργου από τη Σητεία μέχρι το Καστέλλι Κισάμου, προς όφελος της Κρήτης, των Κρητικών και των επισκεπτών του νησιού μας.»

kingeight 2021a neratzoulis neo bakaliko lagos
Σχετικά άρθρα

Back to top button