ΚΡΗΤΗ

ΠΕΔ Κρήτης: Ψήφισμα για την προστασία της πρώτης κατοικίας

Στην έκδοση ψηφίσματος για τη προστασία της πρώτης κατοικίας προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ Κρήτης. Τη σχετική πρόταση κατέθεσε το μέλος του ΔΣ της ΠΕΔ κ. Ηλίας Λυγερός εκ μέρους της αυτοδιοικητικής κίνησης « Ηράκλειο Ενεργοί Πολίτες» και έγινε δεκτή.

Μεταξύ άλλων αναφέρονται:

caffeine adv2020b

«Οι συνθήκες που επικρατούν στην ελληνική οικονομία λόγω της πανδημίας COVID-19 επιβάλλουν την παράταση της προστασίας της πρώτης κατοικίας καθώς οι δανειολήπτες αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ Κρήτης καλεί την Κυβέρνηση :

neratzoulis neo

1)   Να μην προχωρήσει στην άρση της προστασίας της πρώτης κατοικίας.

2)   Να παραταθεί η προστασία τουλάχιστον έως το τέλος του έτους.

3)   Να επεξεργαστεί άμεσα ένα συνεκτικό πρόγραμμα που θα αφορά την αντιμετώπιση του ιδιωτικού χρέους, που θα περιλαμβάνει και την προστασία της πρώτης κατοικίας.»

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button