Πέμπτη, 6 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΠαραμένουν τα περιοριστικά μέτρα σε Ηράκλειο και Χανιά

Παραμένουν τα περιοριστικά μέτρα σε Ηράκλειο και Χανιά

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Την απόφαση της Πολιτικής Προστασίας να παραμείνουν σε ειδικό καθεστώς το Ηράκλειο, τα Χανιά, η Λέσβος, η Ζάκυνθος, η Μύκονος, η Χαλκιδική, ανακοίνωσε σήμερα ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως ανέφερε μάλιστα ανά τρεις μέρες θα επαναξιολογείται η κατάσταση.

mechanical adv 2021

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για την πανδημία, ανακοίνωσε την απόφαση να αρθούν τα περιοριστικά μέτρα σε Πάρο και Αντίπαρο από τις 15/9, λέγοντας ότι η εικόνα στα δύο νησιά έχει βελτιωθεί σημαντικά και ευχαρίστησε τους κατοίκους για την τήρηση των οδηγιών. Από την ερχόμενη Τρίτη στα νησιά της Πάρου και της Αντίπαρου θα ισχύει ό,τι ισχύει για τις επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές.

apostolakis adv 2

Παράλληλα, έκανε έκκληση στους κατοίκους της Ημαθίας, του Κιλκίς, της Πιερίας και της Πέλλας να τηρήσουν αυστηρά τα περιοριστικά μέτρα  που αποφασίστηκαν και τέθηκαν σε εφαρμογή από σήμερα το πρωί. Έκανε λόγο για τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων στις περιοχές αυτές από μια μόνο συρροή, τόνισε πως η κατάσταση είναι κρίσιμη και ζήτησε από τους κατοίκους να τηρούν πιστά τα μέτρα.

Ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε επίσης ότι εξασφαλίστηκαν 200.000 γρήγορα τεστ και η πρώτη φουρνιά θα πάει στη Μυτιλήνη.  Είπε ακόμα ότι παρατείνονται τα μέτρα στις επιβαρυμένες περιοχές ανάμεσα στις οποίες είναι και η Αττική.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble