ΚΡΗΤΗ

Παραμένουν τα περιοριστικά μέτρα σε Ηράκλειο και Χανιά

Την απόφαση της Πολιτικής Προστασίας να παραμείνουν σε ειδικό καθεστώς το Ηράκλειο, τα Χανιά, η Λέσβος, η Ζάκυνθος, η Μύκονος, η Χαλκιδική, ανακοίνωσε σήμερα ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως ανέφερε μάλιστα ανά τρεις μέρες θα επαναξιολογείται η κατάσταση.

caffeine adv2020b

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για την πανδημία, ανακοίνωσε την απόφαση να αρθούν τα περιοριστικά μέτρα σε Πάρο και Αντίπαρο από τις 15/9, λέγοντας ότι η εικόνα στα δύο νησιά έχει βελτιωθεί σημαντικά και ευχαρίστησε τους κατοίκους για την τήρηση των οδηγιών. Από την ερχόμενη Τρίτη στα νησιά της Πάρου και της Αντίπαρου θα ισχύει ό,τι ισχύει για τις επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές.

Παράλληλα, έκανε έκκληση στους κατοίκους της Ημαθίας, του Κιλκίς, της Πιερίας και της Πέλλας να τηρήσουν αυστηρά τα περιοριστικά μέτρα  που αποφασίστηκαν και τέθηκαν σε εφαρμογή από σήμερα το πρωί. Έκανε λόγο για τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων στις περιοχές αυτές από μια μόνο συρροή, τόνισε πως η κατάσταση είναι κρίσιμη και ζήτησε από τους κατοίκους να τηρούν πιστά τα μέτρα.

neratzoulis neo

Ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε επίσης ότι εξασφαλίστηκαν 200.000 γρήγορα τεστ και η πρώτη φουρνιά θα πάει στη Μυτιλήνη.  Είπε ακόμα ότι παρατείνονται τα μέτρα στις επιβαρυμένες περιοχές ανάμεσα στις οποίες είναι και η Αττική.

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
Back to top button