ΚΡΗΤΗ

Παραιτήθηκε η Μαρία Στρατάκη από γραμματέας του ΚΙΝ.ΑΛ. Αγίου Νικολάου

Τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο ΚΙΝΑΛ, επιβεβαιώνουν δυστυχώς τους φόβους μου ότι έπαψε να λειτουργεί ως σοσιαλιστικό κίνημα και από φορέας σοσιαλιστικών ιδεών έχει μετεξελιχθεί σε έναν πολιτικό σχηματισμό παλαιοκομματικού τύπου, με προσωπικές στρατηγικές και βαρονίες.

Είναι λυπηρό που οι παρακαταθήκες του Ανδρέα Παπανδρέου μπήκαν στο ράφι και οι εμφανιζόμενοι ως πολιτικοί του κληρονόμοι  δίνουν πλέον, μόνο την μάχη, αν το κόμμα του θα ακολουθήσει ή όχι την ΝΔ.

caffeine adv2020b

Όλα αυτά είναι πολύ μακριά από τις αρχές και την ιδεολογία μου και ως εκ τούτου δεν έχω πλέον καμία θέση στο ΚΙΝΑΛ της Φώφης Γεννηματά του Γιώργου Παπανδρέου και του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Όλα αυτά με κάνουν να αισθάνομαι πολιτικά προδομένη και μου επιβάλλουν να παραιτηθώ από γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Αγίου Νικολάου, αλλά και από μέλος του ΚΙΝΑΛ, ώστε να αγωνιστώ  για την συγκρότηση ενός προοδευτικού μετώπου που θα επαναφέρει την πολιτική σε ιδεολογικές ράγες, μα περισσότερο δεν θέλω να είμαι παρούσα στην διαδικασία αποποίησης της πολιτικής κληρονομιάς του Ανδρέα Παπανδρέου.

neratzoulis neo

Στρατάκη Μαρία

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button