Π.Καρατσής : Τελικά λεφτά υπάρχουν!

0

Τελικά φαίνεται ότι «λεφτά υπάρχουν», τουλάχιστον στο Δήμο Αγίου Νικολάου, παρά τα όσα λέει ο Δήμαρχος. Πως αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί, ότι στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, 27/04/2015, έβρεχε χρήματα.

Μισθός, σχεδόν για όλους, της πλειοψηφίας βέβαια και όχι λίγα. Ακούστε το περίεργο. Προσλήφθηκε διευθύνων σύμβουλος στη Μαρίνα με μισθό 2000 ευρώ μηνιαίως αυτή την εποχή και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες.

Επέλεξε η πλειοψηφία, έναν από τα μέλη της. Να σημειωθεί ότι η Μαρίνα διαθέτει πρόεδρο αμειβόμενο και δύο διευθυντικά στελέχη,διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών αντίστοιχα, εκτός από το υπόλοιπο προσωπικό. Σε ερώτηση γιατί είναι απαραίτητη, ειδικά αυτή την εποχή, η πρόσληψη διευθύνοντος συμβούλου,δόθηκε η εξής απάντηση.

Επειδή δεν υπάρχουν υπάλληλοι, με υποπολλαπλάσιο βέβαια μισθό, προσλαμβάνεται ο διευθύνων σύμβουλος για να κάνει καμιά βάρδια. Για να αποφύγουν δε τις χρονοβόρες διαδικασίες και να μη χάνεται ο χρόνος, προσέλαβαν ένα από τους δικούς τους. Αυτά!!!!

Προηγούμενο άρθροΒρέθηκε ο «διακόπτης» της γήρανσης
Επόμενο άρθρο10 τρόφιμα που χρησιμεύουν και ως φάρμακα
CNA Team
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-