ΚΡΗΤΗ

Οροπέδιο Λασιθίου: Ξεκινάει δρομολόγια το νέο λεωφορείοΟ Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου, ενημερώνει πως από την Τρίτη 2 Ιουνίου, το καινούργιο λεωφορείο είναι έτοιμο να υποδεχθεί και να εξυπηρετήσει τον Λασιθιώτη και τη Λασιθιώτισσα.

Έχοντας τηρήσει τα απαραίτητα μέτρα και έχοντας διαμορφώσει το εσωτερικό του λεωφορείου ώστε να συμπλέει πλήρως με τους κανόνες των ειδικών, αύριο, Τρίτη, το καινούργιο λεωφορείο, που προμηθεύτηκε ο Δήμος μας , θα κάνει το πρώτο του δρομολόγιο στους δρόμους του Οροπεδίου Λασιθίου !

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σημειώνουμε πως ,λόγω των μέτρων προστασίας, και βάσει των σχετικών εγκυκλίων ,το λεωφορείο μας προσαρμόζει αποκλειστικά τον χώρο του ώστε να εξυπηρετεί τους επιβάτες με ασφάλεια και υγιεινή, ενώ το επιβατικό κοινό ενδείκνυται να εισέρχεται στο λεωφορείο με τη χρήση μάσκας. Επίσης, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών, αποφασίστηκε  να πραγματοποιείται απολυμαντικός ψεκασμός έπειτα από κάθε δρομολόγιο.

swell adv 2021


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button