ΚΡΗΤΗ

Οροπέδιο Λασιθίου | Θετικό κρούσμα – Ξεκινούν διαδικασίες ιχνηλάτησης

Έπειτα από ενημέρωση των επίσημων υγειονομικών φορέων και μετά από στοχευμένο εργαστηριακό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021 σε μόνιμους κατοίκους του Δήμου μας, διαπιστώθηκε θετικό κρούσμα κορωνοϊού Covid-19.

Σας ενημερώνουμε ότι από Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021 έχουν ενεργοποιηθεί τα πρωτόκολλα για την πολιτική προστασία και την διασφάλιση της δημόσιας υγείας, με απολυμάνσεις δημόσιων κτιρίων και χώρων συνάθροισης κοινού.

brands heaven2021

Παρόλα αυτά ο κάθε ένας και η κάθε μία ξεχωριστά, από τον πιο μικρό έως τον πιο μεγάλο, οφείλουμε προς τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας να διαφυλάξουμε την δημόσια υγεία.

Εφιστούμε την ιδιαίτερη προσοχή στην ΠΙΣΤΗ ΤΗΡΗΣΗ των μέτρων όπως προτείνονται από τους αρμόδιους φορείς.

neratzoulis neo

Ο Δήμος έχει αναλάβει κάθε πρωτοβουλία για τον συντονισμό και την διαχείριση της παρούσας κατάστασης σε συνεργασία με τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές, οι οποίες έχουν ήδη εκκινήσει διαδικασίες ιχνηλάτησης, ενώ την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου θα προβούν σε μαζικά τεστ του προσωπικού των υπηρεσιών και έχει ήδη δρομολογηθεί την ερχόμενη εβδομάδα διαδικασία τεστ γενικού πληθυσμού.
Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button