Τρίτη, 18 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΟροπέδιο Λασιθίου | Θετικό κρούσμα - Ξεκινούν διαδικασίες ιχνηλάτησης

Οροπέδιο Λασιθίου | Θετικό κρούσμα – Ξεκινούν διαδικασίες ιχνηλάτησης

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Έπειτα από ενημέρωση των επίσημων υγειονομικών φορέων και μετά από στοχευμένο εργαστηριακό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021 σε μόνιμους κατοίκους του Δήμου μας, διαπιστώθηκε θετικό κρούσμα κορωνοϊού Covid-19.

Σας ενημερώνουμε ότι από Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021 έχουν ενεργοποιηθεί τα πρωτόκολλα για την πολιτική προστασία και την διασφάλιση της δημόσιας υγείας, με απολυμάνσεις δημόσιων κτιρίων και χώρων συνάθροισης κοινού.

mechanical adv 2021

Παρόλα αυτά ο κάθε ένας και η κάθε μία ξεχωριστά, από τον πιο μικρό έως τον πιο μεγάλο, οφείλουμε προς τον εαυτό μας και τους συνανθρώπους μας να διαφυλάξουμε την δημόσια υγεία.

apostolakis adv 2

Εφιστούμε την ιδιαίτερη προσοχή στην ΠΙΣΤΗ ΤΗΡΗΣΗ των μέτρων όπως προτείνονται από τους αρμόδιους φορείς.

Ο Δήμος έχει αναλάβει κάθε πρωτοβουλία για τον συντονισμό και την διαχείριση της παρούσας κατάστασης σε συνεργασία με τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές, οι οποίες έχουν ήδη εκκινήσει διαδικασίες ιχνηλάτησης, ενώ την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου θα προβούν σε μαζικά τεστ του προσωπικού των υπηρεσιών και έχει ήδη δρομολογηθεί την ερχόμενη εβδομάδα διαδικασία τεστ γενικού πληθυσμού.

zygos gif 2020b
wind one adv
cna stream
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble