ΚΡΗΤΗ

Οροπέδιο Λασιθίου: Συνάντηση για την στήριξη του ΤΕΦΑΑΣε εκδήλωση στο Οροπέδιο Λασιθίου, που διοργάνωσε ο τέως προϊστάμενος Φυσικής Αγωγής Νίκος Ροβίθης,  για την δημιουργία του ΤΕΦΑΑ Αγίου Νικολάου, βρέθηκε μετά από πρόσκληση,  ο Βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Μανόλης Θραψανιώτης.

Παρά του ότι η ιδέα της δημιουργίας  σχολής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού έπεσε για πρώτη φορά το 1995, η απάντηση των  κυβερνήσεων ήταν αρνητική. Η ανάγκη δημιουργίας υπήρχε αλλά δεν υπήρχε η πολιτική βούληση.  Αντίθετα, με το νόμο 4610/2019 της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ  και την δημιουργία του Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης, με υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων τον Κώστα Γαβρόγλου,  το ΤΕΕΦΑ εντάχθηκε  στη Σχολή Επιστημών Υγείας και έχει έδρα τον Άγιο Νικόλαο.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Στην ενδιαφέρουσα αυτή συνάντηση ,οι προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας, της πολιτικής και κοινωνικής ζωής απ όλη την Κρήτη, εξέφρασαν την στήριξη τους στην προσπάθεια για την σωστή λειτουργία της σχολής, στο πλαίσιο του πανεπιστημίου στον νομό.

Ανάμεσα τους, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός ,  ο Δήμαρχος Οροπεδίου Γιάννης Στεφανάκης,  ο Πρύτανης του Μεσογειακού Πανεπιστημίου Νίκος Κατσαράκης , ο περιφερειακός σύμβουλος κ Φασουλάκης , η Δημοτική σύμβουλος Ηρακλείου   κ  Μαρία Καλουδιώτη,  καθηγητές πανεπιστημίου, αθλητικοί παράγοντες κλπ.

swell adv 2021

Η στήριξη του  Μεσογειακού Πανεπιστημίου από την  κοινωνία, ένα αίτημα δεκαετιών που έγινε πραγματικότητα, είναι αυτή που δεν θα επιτρέψει πισωγυρίσματα.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button