Τρίτη, 18 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΟροπέδιο Λασιθίου: Συνάντηση για την στήριξη του ΤΕΦΑΑ

Οροπέδιο Λασιθίου: Συνάντηση για την στήριξη του ΤΕΦΑΑ

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Σε εκδήλωση στο Οροπέδιο Λασιθίου, που διοργάνωσε ο τέως προϊστάμενος Φυσικής Αγωγής Νίκος Ροβίθης,  για την δημιουργία του ΤΕΦΑΑ Αγίου Νικολάου, βρέθηκε μετά από πρόσκληση,  ο Βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Μανόλης Θραψανιώτης.

Παρά του ότι η ιδέα της δημιουργίας  σχολής Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού έπεσε για πρώτη φορά το 1995, η απάντηση των  κυβερνήσεων ήταν αρνητική. Η ανάγκη δημιουργίας υπήρχε αλλά δεν υπήρχε η πολιτική βούληση.  Αντίθετα, με το νόμο 4610/2019 της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ  και την δημιουργία του Μεσογειακού Πανεπιστημίου Κρήτης, με υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων τον Κώστα Γαβρόγλου,  το ΤΕΕΦΑ εντάχθηκε  στη Σχολή Επιστημών Υγείας και έχει έδρα τον Άγιο Νικόλαο.

mechanical adv 2021

Στην ενδιαφέρουσα αυτή συνάντηση ,οι προσκεκλημένοι, εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας, της πολιτικής και κοινωνικής ζωής απ όλη την Κρήτη, εξέφρασαν την στήριξη τους στην προσπάθεια για την σωστή λειτουργία της σχολής, στο πλαίσιο του πανεπιστημίου στον νομό.

apostolakis adv 2

Ανάμεσα τους, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός ,  ο Δήμαρχος Οροπεδίου Γιάννης Στεφανάκης,  ο Πρύτανης του Μεσογειακού Πανεπιστημίου Νίκος Κατσαράκης , ο περιφερειακός σύμβουλος κ Φασουλάκης , η Δημοτική σύμβουλος Ηρακλείου   κ  Μαρία Καλουδιώτη,  καθηγητές πανεπιστημίου, αθλητικοί παράγοντες κλπ.

Η στήριξη του  Μεσογειακού Πανεπιστημίου από την  κοινωνία, ένα αίτημα δεκαετιών που έγινε πραγματικότητα, είναι αυτή που δεν θα επιτρέψει πισωγυρίσματα.

zygos gif 2020b
wind one adv
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble