ΚΡΗΤΗ

Οροπέδιο Λασιθίου: Η Περιφέρεια Κρήτης θα καλύψει την ενεργειακή αναβάθμιση του γηροκομείουΤη στήριξη του Κέντρου Φροντίδας Ηλικιωμένων «Παναγία η Γερόντισσα» στο Οροπέδιο Λασιθίου από την Περιφέρεια Κρήτης ανακοίνωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ανταποκρινόμενος στο αίτημα που διατύπωσαν ο δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Γιάννης Στεφανάκης, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Στρατάκης, μαζί με τον Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου στο Οροπέδιο Λασιθίου π΄ Χρύσανθο Πλευράκη. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Περιφερειακός Σύμβουλος και υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ Μανόλης Κλώντζας.

Οι εκπρόσωποι του Λασιθίου ζήτησαν τη στήριξη του Περιφερειάρχη για τη συγκεκριμένη δομή που προσφέρει πολλά στην περιοχή και απαιτεί ενεργειακή αναβάθμιση.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Ο Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε πως θα καλύψει το λειτουργικό ενεργειακό κόστος της θέρμανσης και παράλληλα θα προχωρήσει η μελέτη και το έργο για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου που θα χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Κρήτης για να μπορέσει να βοηθηθεί το ίδρυμα στο σημαντικό κοινωνικό έργο που προσφέρει.

swell adv 2021


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button