ΚΡΗΤΗ

Οι ξενοδοχουπάλληλοι Ηρακλείου στον Περιφερειάρχη – Υπάρχει καταπάτηση δικαιωμάτωνΤα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ξενοδοχουπάλληλοι Ηρακλείου, ανέλυσαν στον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη οι εκπρόσωποι των ξενοδοχοϋπαλλήλων του νομού, σε σχετική συνάντηση που έγινε στην Περιφέρεια.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ηρακλείου Νίκος Κοκολάκης και ο γ.γ. του Συλλόγου Νίκος Σμυρνάκης, οι οποίοι επεσήμαναν πως απευθύνονται στον περιφερειάρχη αναγνωρίζοντας την στήριξή του σε όλες τις προσπάθειες που έχουν καταβάλλει τη φετινή ιδιόμορφη τουριστική χρονιά για την κάλυψη του κλάδου λόγω της πανδημίας covid 19 και ζήτησαν να υποστηρίξει τα αιτήματά τους.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Αναφερόμενοι στο επίδομα ειδικού σκοπού τόνισαν πως δεν πιστώθηκαν στους λογαριασμούς τα ποσά που αναλογούσαν στους εργαζόμενους και εξέφρασαν την απαίτηση να γίνουν άμεσα οι πληρωμές, ενώ ζήτησαν να μην υπάρχουν συμπεριφορές απαξίωσης των εργαζομένων και υπερεργασίας από ορισμένους εργοδότες. «Ζητήσαμε την βοήθεια και την παρέμβαση του περιφερειάρχη», δήλωσε ο κ. Κοκολάκης.

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Κρήτης δήλωσε πως «η Περιφέρεια είναι δίπλα στους ανθρώπους που παλεύουν για ένα μεροκάματο. Ενώνουμε τη φωνή μας μαζί τους. Θα επικοινωνήσουμε με τα συναρμόδια υπουργεία».

swell adv 2021

Σε ότι αφορά τα προβλήματα που καταγράφουν οι εργαζόμενοι σε τοπικό επίπεδο, ο κ. Αρναουτάκης απεύθυνε έκκληση προς ιδιοκτήτες ξενοδοχείων να αντιμετωπίσουν με την ορθή οπτική το ζήτημα. «Οι εργαζόμενοι είναι η οικογένεια μας, αλλά και η δική τους (των ξενοδόχων) και πρέπει να στηριχτούν», τόνισε ο περιφερειάρχης Κρήτης.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos


Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button