Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΚΡΗΤΗ

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου για την επίσκεψη Χρυσοχοΐδη στο Λασίθι

ΜΗΛΟ
DROP Palermo TECH HUB

Σήμερα επισκέπτεται την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου ο Υπουργός Υγείας κ. Μ. Χρυσοχοΐδης. Η ατζέντα του άγνωστή. Τα κριτήρια επιλογής του τόπου επίσκεψης επίσης. Οι εξαγγελίες το ίδιο.

Η ενημέρωση του Δήμου για την επίσκεψη του Υπουργού στην Σητεία έγινε χθές το μεσημέρι, με την επισήμανση ότι ‘’ο Υπουργός θα δει τους Δημάρχους’’ στις 14.00.

NOVA

Το Δημοτικό συμβούλιο Αγίου Νικολάου συζήτησε την 1)11)2023 τα προβλήματα λειτουργίας του Γ.Ν.Αγ. Νικολάου και με εξουσιοδότησε να ζητήσω ραντεβού με τον Υπουργό. Η γραμματεία του, την επόμενη μέρα 2)11)23 ενημερώθηκε και η απάντηση της ήταν ότι ο Υπουρ-γός θα μας δεί όταν υπάρξει περιθώριο.

Όλο λοιπόν το παραπάνω σκηνικό, και σε συνδυασμό με όσα συμβαίνουν στο χώρο της Υγείας πανελλαδικά αλλά και στο Λασίθι ειδικά, μας προδιαθέτει αρνητικά γιατί γίνεται φανερό ότι θα συνεχίσουμε να διαχειριζόμαστε την μιζέρια μας αφήνοντας το ΕΣΥ και την υγεία του πολίτη στην τύχη τους.

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Τα προβλήματα του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου είναι παγκοίνως γνωστά. Αποστελέ-χωση σε όλα τα επίπεδα, ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό, διοικητικό προσωπικό. Παρ’ όλα ταύτα η ανταπόκτισή του στις ανάγκες της κοινωνίας άμεση, όπως τώρα με την αντιμετώπισή του θέματος που προέκυψε με το κλείσιμο της ιδιωτ. Μονάδας τεχνητού νεφρού στην Ιεράπετρα. Ο μεγάλος όγκος των πειθαλπομένων αντιμετωπίζεται εδώ στην Μονάδα του Αγίου Νικολάου.

Περιμένουμε λοιπόν μια σαφή απάντηση από την κυβέρνηση και τον αρμόδιο Υπουργό Υγείας στο μοναδικό και ουσιαστικό ερώτημα που μας ταλανίζει ;

Mechanical Solutions

Τι σχεδιάζεται για την υγεία στο Λασίθι και ειδικά για το Γ.Ν.Αγ.Νικολάου ;

Θα εξακολουθήσει να έχει τον ρόλο του 2ου επιπέδου παροχής υγείας όπως προβλκέπεται ή θα κλείσει; Δεν έχουν την εικόνα των αντιμετωπιζόμενων περιστατικών ανά νοσοκομείο και ανά κατηγορία για να πάρουν αποφάσεις;

Εκτός από του μόνιμους κατοίκους πως θα στηριχθεί η βαριά μας βιομηχανία, ο τουρισμός; Η παρεχόμενη ασφάλεια και οι υπηρεσίες υγείας της περιοχής παίζουν καθοριστικό ρόλο στο να διατηρηθεί το υψηλό επίπεδο τουρισμού που έχουμε.

Και αν θα συνεχίσει να υπηρετεί το ρόλο του σύμφωνα με τα ισχύοντα, πως σχεδιάζει η κυβέρνηση να το επιτύχει;

Κάποτε, αν πράγματι θέλουμε να επιτύχουμε σωστές υπηρεσίες υγείας στο Λασίθι, πρέπει να ληφθούν σοβαρές πολιτικές αποφάσεις. Μπορούμε; Ή η ετεροβαρής εκπροσώ-πηση του Λασιθιού στα πολιτικά κόμματα και την κυβέρνηση θα λειτουργήσει σε βάρος του Μεραμπέλλου και του Αγίου Νικολάου για μια ακόμη φορά;

Και επειδή διαπιστώνεται ότι μόνο οι φωνασκούντες επιτυγχάνουν να γίνει σαφές ότι Ο Δήμος Αγίου Νικολάου θα διεκδικήσει με κάθε τρόπο αυτά που του οφείλονται. Η απόφαση του Δημ. Συμβουλίου είναι ομόφωνη.

Θέλουμε συμμετοχή στον σχεδιασμό και ΟΧΙ σε φωτογραφίες με τα κυβερνητικά στελέχη .


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο