ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Νεάπολη: Εβδομάδα κυκλοφοριακής αγωγής στο Εργαστηριακό Κέντρο

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023, στους χώρους του Εργαστηριακού Κέντρου στη Νεάπολη και στα πλαίσια της εβδομάδας κυκλοφοριακής αγωγής, το τμήμα Τροχαίας Αγίου Νικολάου και η Ένωση Εκπαιδευτών Υποψηφίων οδηγών αυτοκινήτων και μηχανών Ν. Λασιθίου, παρουσίασαν στους μαθητές μας μια σειρά από βιωματικές δράσεις.

Συγκεκριμένα, έγινε προσομοίωση ανατροπής οχήματος, προσομοίωση μέθης, προσομοίωση κρούσης με κράνος και ενημέρωση για τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται για μια ασφαλή οδήγηση. Οι μαθητές συμμετείχαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις δράσεις και αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες.

“ΧΡΥΣΟΣ

Για όλα τα παραπάνω ευχαριστούμε ιδιαίτερα το ΟΕΠΤΑ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου και συγκεκριμένα τους Σηφάκη Φάνη Ανθυπαστυνόμο, Μολυμπάκη Γιώργο Αρχιφύλακα και Ντινιωτάκη Εμμανουήλ Υπαρχιφύλακα και ιδιαιτέρως τον Αστυνόμο Β’ Διευθυντή της Τροχαίας Αγίου Νικολάου Ζερβάκη Πέτρο για την όλη διοργάνωση.

Επίσης ευχαριστούμε τους εκπαιδευτές οδήγησης και κυκλοφοριακής αγωγής της Ένωσης Εκπαιδευτών Υποψηφίων οδηγών αυτοκινήτων και μηχανών Ν. Λασιθίου Στεφανάκη Αντώνη και Στεφανάκη Γιώργο.

“IN_AND_OUT


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button