Nbaxevanis

Europlan
KOSA
ΚΡΗΤΗ

«My Βeach. Our Planet»: Γίνε κι εσύ εθελοντής στον καθαρισμό παραλίας στο Ηράκλειο Κρήτης

DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
ΜΗΛΟ

H Pernod Ricard Hellas, σε συνεργασία με την iSea, μας προσκαλεί να δηλώσουμε συμμετοχή στο mybeachourplanet.gr και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για τις παραλίες μας.

Λίγο πριν ξεκινήσει το καλοκαίρι, η Pernod Ricard Hellas, σε συνεργασία με την περιβαλλοντική οργάνωση iSea, πραγματοποιούν για 2η χρονιά την περιβαλλοντική δράση “My Beach. Our Planet” με στόχο ένα καλύτερο μέλλον για τις ελληνικές παραλίες, και μάς καλούν όλους να γίνουμε μέρος της προσπάθειας. Πώς; Συμμετέχοντας στον καθαρισμό της Παραλίας του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας στο Ηράκλειο Κρήτης, την Πέμπτη 18 Μαΐου, 16:30-18:30.

NOVA

Έχοντας ήδη δημιουργήσει ένα σημαντικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα από τους καθαρισμούς παραλιών που πραγματοποιήθηκαν το 2022 στην Αττική, η περιβαλλοντική δράση της Pernod Ricard Hellas επεκτείνεται φέτος και στη Κρήτη καθώς και σε Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα και Βόλο, στοχεύοντας στον καθαρισμό περισσότερων από 70.000 τ.μ. με την ενεργή συμμετοχή εθελοντών.

Η δράση υλοποιείται σε παραλίες που πλήττονται από τη ρύπανση των ακτών και η Pernod Ricard Hellas, με την ενεργή συμμετοχή των εργαζομένων της και την καθοδήγηση της iSea, μας προσκαλεί να συμμετέχουμε στη δράση, με ένα κοινό στόχο: ένα καλύτερο μέλλον για τις παραλίες και τον πλανήτη μας. Παράλληλα, η δράση “My beach. Our planet” προχωρά φέτος σε συνεργασία με το πρόγραμμα για την ανακύκλωση αποτσίγαρων «Γόπα Project», στο πλαίσιο της οποίας θα τοποθετηθούν σταχτοδοχεία στις παραλίες όπου θα πραγματοποιηθούν οι καθαρισμοί, συμβάλλοντας με ακόμη μια ενέργεια στην προστασία των παραλιών από τη ρύπανση.

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Τα βήματα για τη συμμετοχή μας στους εθελοντικούς καθαρισμούς παραλιών του “My beach. Our planet” είναι απλά:

  • Δηλώνουμε συμμετοχή στην ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής στο mybeachourplanet.gr, επιλέγοντας τον καθαρισμό που μας ενδιαφέρει
  • Παρευρισκόμαστε στον καθαρισμό την ορισμένη μέρα στην παραλία ή τις παραλίες που έχουμε επιλέξει (η συμμετοχή αφορά άτομα άνω των 18 ετών)
  • Η iSea παρέχει επαναχρησιμοποιούμενα γάντια και σάκους, και διαχωρίζει τα απορρίμματα σε ανακυκλώσιμα και μη ανακυκλώσιμα, ενώ στο τέλος φροντίζει για την διαχείριση τους σε συνεργασία με τους Δήμους
  • Νερό και επαναχρησιμοποιούμενα ποτήρια παρέχονται από την iSea
  • Εμείς θα χρειαστεί να εξοπλιστούμε μόνο με το καπέλο μας!

Η Pernod Ricard Hellas μας επιβραβεύει για τη συμμετοχή μας και την οικολογική επιλογή μας με ένα βιώσιμο δώρο.

Mechanical Solutions

Μαζί κάνουμε την αλλαγή για τον πλανήτη μας, συμμετέχοντας στην περιβαλλοντική πρωτοβουλία “My beach. Our Planet.” και στον καθαρισμό της παραλίας στο Ηράκλειο Κρήτης.

Για τη δική σου παραλία, για τον δικό μας πλανήτη!

Σχετικά με την Pernod Ricard Hellas

Η Pernod Ricard Hellas, μέλος του Ομίλου Pernod Ricard, ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1990 συμπληρώνοντας 32 συναπτά έτη ανάπτυξης και προσφοράς στην Ελληνική Οικονομία και προσφέροντας απασχόληση σε 107 εργαζόμενους. Η επιτυχία της βασίζεται στη διατήρηση και την συνεχή ενίσχυση του δυνατού δεσμού της με την ελληνική αγορά και τη σταθερή δέσμευσή της τόσο στους ανθρώπους της όσο και το καταναλωτικό κοινό.  Σήμερα, η Pernod Ricard Hellas διαθέτει πλούσιο portfolio κορυφαίων μαρκών παγκοσμίως, όπως το Chivas Regal Scotch Whisky, την Absolut Vodka, το Jameson Irish Whiskey, τo Havana Club Cuban Rum, το Beefeater London Dry Gin, την Olmeca Tequila, καθώς και τις ultra-premium μάρκες Perrier-Jouёt Belle Epoque, Absolut Elyx, The Glenlivet Malt Whisky, Royal Salute και Martell Cognac. Ιδιαίτερα σημαντική για την Pernod Ricard Hellas είναι η θέση των αμιγώς ελληνικών προϊόντων που παράγει στη μονάδα παραγωγή της Μυτιλήνης: το Ούζο ΜΙΝΙ, τα λικέρ Eoliki και τα UP ελληνικών λικέρ Roots. H Pernod Ricard Hellas σταθερά υποστηρίζει το ελληνικό επιχειρείν και την ελληνική κοινωνία, μέσω διάφορων πρωτοβουλιών όπως ο διαγωνισμός κοινωνικής επιχειρηματικότητας Chivas Venture και το Absolut Green Hustle, αλλά και ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με ανθρωπιστικό και περιβαλλοντικό χαρακτήρα.

Σχετικά με την iSea

H Περιβαλλοντική Οργάνωση iSea ιδρύθηκε το 2016 με έδρα τη Θεσσαλονίκη με σκοπό την προστασία των υδάτινων οικοσυστημάτων. Απαρτίζεται από μια ομάδα νέων επιστημόνων με εμπειρία στην έρευνα και την προστασία των θαλάσσιων οικοσυστημάτων και κύριοι στόχοι της αποτελούν η επαγρύπνηση μέσα από την ενημέρωση σχετικά με τα σύγχρονα περιβαλλοντικά προβλήματα και τις ορθές πρακτικές για την αντιμετώπισή τους, η προώθηση της λήψης μέτρων και ορθών πολιτικών για την περιβαλλοντική προστασία και η προώθηση της αειφόρου ανάπτυξης. Δραστηριοποιείται σε 4 κύριους τομείς:

1. Ευάλωτα είδη, 2. Επιστήμη των Πολιτών, 3. Σχέση ανθρώπου με τα υδάτινα οικοσυστήματα και 4. Υδάτινα απορρίμματα. Για την επίτευξη των στόχων της η iSea αξιοποιεί διαφορετικά εργαλεία, όπως την επιστημονική έρευνα και την περιβαλλοντική εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση διαφορετικών ομάδων στόχων.


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο