ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Μνημόνιο συνεργασίας ΕΟΔΥ και Πανεπιστημίου Κρήτης

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2022 ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης, καθηγητής Γεώργιος Μ. Κοντάκης και ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), κ. Θεοκλής Ζαούτης υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας με σκοπό τον καθορισμό του πλαισίου συνεργασίας μεταξύ του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και του Πανεπιστημίου Κρήτης για τη λειτουργία του Περιφερειακού Εργαστηρίου Δημόσιας Υγείας (ΠΕΔΥ) Κρήτης.

Από το Πανεπιστήμιο Κρήτης παρευρέθηκαν ο Κοσμήτορας της Ιατρικής Σχολής, καθηγητής Γεώργιος Κοχιαδάκης και η Αναπληρώτρια καθηγήτρια Μικροβιολογίας – Ανθρωποζωονόσων της Ιατρικής Σχολής, κ. Άννα Ψαρουλάκη.

“ΧΡΥΣΟΣ

Το Σύμφωνο Συνεργασίας εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας του ΕΟΔΥ για ενίσχυση των Περιφερειακών ΕργαστηρίωνΔημόσιας Υγείας. “Η ενίσχυση γίνεται προσθέτοντας το Εργαστήριο του καθηγητή Κλινικής Ιολογίας της Ιατρικής Σχολής, του Πανεπιστημίου Κρήτης, κ. Γεωργίου Σουρβίνου στο Εργαστήριο της Αναπληρώτριας καθηγήτριας Μικροβιολογίας – Ανθρωποζωονόσων της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, κ. Άννας Ψαρουλάκη για να έχουμε πλήρη κάλυψη” ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, κ. Ζαούτης.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης, καθηγητής Γεώργιος Μ. Κοντάκης από την πλευρά του ανέφερε ότι αντικείμενο του Περιφερειακού Εργαστηρίου Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) θα αποτελούν τα επιδημιολογικά δεδομένα, οι πάσης φύσεως ιοί και τα μικρόβια, θέματα τροφίμων και Δημόσιας Υγείας εν γένει, με το αντικείμενο ενασχόλησης να εμπλουτίζεται περαιτέρω με τη συνεργασία του Πανεπιστημίου Κρήτης με τον ΕΟΔΥ.

“IN_AND_OUT


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button