ΚΡΗΤΗ

Μιχάλης Βασιλάκης: Το διεκδικήσαμε αλλά… δεν θα μετακινείται μέχρι νεοτέρας

Το υπηρεσιακό ειδικό όχημα παρέμεινε στον Αγιο Νικόλαο αλλά με άλλους ιδιοκτήτες - Δεν είναι δυνατή η μετακίνηση για έκτατα περιστατικάΣε δήλωση του στο CNA.GR, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγίου Νικολάου Μιχάλης Βασιλάκης αναφέρθηκε, για την διεκδίκηση του υπηρεσιακού ειδικού οχήματος και τόνισε:

«Καταφέραμε μαζί με πολίτες και φορείς να εξασφαλίσουμε την παραμονή του ειδικού οχήματος στην υπηρεσία μας, στον Αγιο Νικόλαο και το νομό Λασιθίου, αλλά, δυστυχώς οι διαδικασίες κινήθηκαν γρήγορα από την πυροσβεστική υπηρεσία του νομού Ρεθύμνου και το τρέχων αποτέλεσμα είναι πως το συγκεκριμένο όχημα ναι μεν έμεινε στον Αγιο Νικόλαο αλλά η δικαιοδοσία μεταφέρθηκε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Ρεθύμνου».

Η εξέλιξη αυτή θέτει το όχημα εκτός υπηρεσίας μέχρι νεοτέρας και δεν μπορεί να μετακινηθεί-χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Να σημειωθεί πως η διανομή τέτοιου είδους οχημάτων στην Κρήτη είχε γίνει το 2005, όπου, ο κάθε νομός είχε πάρει από ένα όχημα, για τις πιο δύσκολες κι επικίνδυνες αποστολές που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι πυροσβεστικές υπηρεσίες.

 

Μέσω
Φωτογραφίες Γιώργος Βαρνακιώτης

CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close