ΚΡΗΤΗ

Με παρουσία Παυλόπουλου η 106η επέτειο της Ένωσης της Κρήτης με την ΕλλάδαΜε λαμπρότητα ξεκίνησαν χθες οι εκδηλώσεις στα Χανιά για την 106η επέτειο της Ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα.

Παρόντες στην έναρξη των εκδηλώσεων ήταν ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνος Τασούλας, ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης και πλήθος εκπροσώπων τοπικών αρχών και φορέων.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Σήμερα, κατά τη δεύτερη μέρα των επετειακών εκδηλώσεων αναμένεται να παραστεί και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος ενώ θα υπάρξει κι επίδειξη πτήσης από F-16.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

swell adv 2021

07.30-10.30 – Μητροπολιτικός Ναός των Εισοδίων της Θεοτόκου

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Όρθρος Θεία Λειτουργία – Μνημόσυνο

11.00 – Επίσημη Δοξολογία

Μετά το τέλος της Δοξολογίας θα σχηματιστεί πομπή για την μεταφορά της Σημαίας στο Φρούριο Φιρκά.

11.30 Φρούριο Φιρκά – Τελετή έπαρσης τη σημαίας

Ο πανηγυρικός της ημέρας θα εκφωνηθεί από το Δήμαρχο Χανίων, κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη, και στην συνέχεια θα γίνει Έπαρση της Σημαίας από την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπιο Παυλόπουλο.

Θα ακολουθήσει διέλευση σχηματισμού αεροσκαφών F16 και πτήση επίδειξης demo flight από α/φ F-16 BLK 52+ πάνω από το χώρο της εκδήλωσης.

Ακολουθεί επίσκεψη στο Ναυτικό Μουσείο Κρήτης, με παρουσίαση νέων εκθεμάτων-δωρεών, και στη συνέχεια επίσκεψη στο Δημαρχείο Χανίων.


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button