Nbaxevanis

Χαλκιαδάκης

Europlan
KOSA
ΚΡΗΤΗ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκη στο Νομό Λασιθίου

DROP 2
DROP Palermo TECH HUB
ΜΗΛΟ

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Επικρατείας ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη και τον βουλευτή Ηρακλείου Χάρη Μαμουλάκη, αφιέρωσε δύο από τις πέντε συνολικά ημέρες που βρέθηκε στην Κρήτη, στο νομό Λασιθίου.

Δυστυχώς η πυρκαγιά στην περιοχή του Κουτσουρά και ο σοβαρός τραυματισμός ενός κατοίκου, τον οδήγησε να τροποποιήσει το αρχικό του πρόγραμμα, αφού αναγκάστηκε να ακυρώσει την συμμετοχή του στην εκδήλωση για τη νευροδιαφορετικότητα στον Άγιο Νικόλαο, προκειμένου να μεταβεί άμεσα στην πληγείσα περιοχή, να συνομιλήσει με φορείς, πυροσβέστες, εθελοντές και κατοίκους, αναδεικνύοντας το πρόβλημα ότι για μια ακόμη φορά, παρά τον άνυδρο χειμώνα, δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες πρόληψης και έγκαιρης αντιμετώπισης, με αποτέλεσμα όλα να επαφίονται στο φιλότιμο πυροσβεστών και εθελοντών.

NOVA

Ομοίως, στο φιλότιμο των εργαζομένων και στις δωρεές της κοινωνίας στα νοσοκομεία επαφίεται η λειτουργία τους, όπως διαπίστωσε από την επίσκεψη του τόσο στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, όσο και στο Νοσοκομείο Σητείας αλλά και στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Άλλωστε, όπως τόνισε και ο ίδιος, για τον ΣΥΡΙΖΑ η δημόσια υγεία είναι ταυτοτικό ζήτημα, απέναντι στο σχέδιο της ΝΔ για ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ.

Κατά την επίσκεψη του στο Νοσοκομείο Σητείας  ανέφερε ότι ένα νοσοκομείο που αγκομαχά να παρέχει τις βασικές υπηρεσίες αποδεικνύει την εκτίμηση της Ν.Δ. στην ανθρώπινη ζωή. Παράλληλα, μετά την επίσκεψη του στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, δήλωσε ότι το νοσοκομείο αυτό θα πρέπει να είναι αυτοδιοίκητο, όχι μόνο για την τοπική κοινωνία την οποία υπηρετεί, αλλά και για την πολύ μεγάλη έκταση την οποία υπηρετεί, καθώς έχουμε και νησιωτικότητα και ορεινότητα.

ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ

Παράλληλα, κατά την μετάβαση του στα τρία μεγάλα αστικά κέντρα του νομού Λασιθίου, είχε την δυνατότητα να διαπιστώσει το άθλιο οδικό δίκτυο, αλλά και την τρομακτική ενδοπεριφερειακή ανισότητα, όπως χαρακτηριστικά ανάφερε, αφού «φτιάχνουν ΒΟΑΚ χωρίς Λασίθι», αφήνοντας ουσιαστικά το Λασίθι, έξω από την υπόλοιπη Κρήτη, ενώ διαφώνησε με την επιβολή διοδίων, τα οποία καταργούν κάθε έννοια νησιωτικότητας.

Μάλιστα βρέθηκε στο ίδιο σημείο, από το οποίο πέρυσι ο πρωθυπουργός είχε εγκαινιάσει την έναρξη κατασκευής του ΒΟΑΚ, για να διαπιστώσει ότι το μόνο που έχει μείνει να θυμίζει τις κυβερνητικές φιέστες και υποσχέσεις ήταν οι σκισμένες σημαίες στους ιστούς… Επιπλέον, επισκέφτηκε τον Μακρύ Γυαλό, όπου είχε επαφή με την Ομάδα Επανίδρυσης Δήμου Μακρύ Γυαλού, κατανόησε το πρόβλημα που δημιούργησε η διχοτόμηση και δεσμεύτηκε να βοηθήσει.

Mechanical Solutions

Ευχαριστούμε τις λασιθιώτισσες και τους λασιθιώτες που αγκάλιασαν με ενθουσιασμό τον Πρόεδρο, αποδεικνύοντας ότι η ειλικρίνεια, το καθαρό βλέμμα και οι ξεκάθαρες κουβέντες πάντα κερδίζουν!

Από το Γραφείο Τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Λασιθίου


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο