ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Λουκέτα και πρόστιμα σε μπαρ για υπεράριθμους πελάτες

Σε τέσσερα νυχτερινά καταστήματα τουριστικών περιοχών της Κρήτης, επιβλήθηκε αναστολή λειτουργίας λόγω παραβάσεων που σχετίζονται με την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου και μετά από σχετικούς ελέγχους, βεβαιώθηκαν τέσσερα πρόστιμα σε δύο μπαρ των Χανίων, ένα της Ιεράπετρας κι ένα της Χερσονήσου.

caffeine adv2020b

Στα συγκεκριμένα καταστήματα διαπιστώθηκε παράβαση του μέτρου της κυβέρνησης για τους όρθιους πελάτες καθώς και υπέρβαση στο επιτρεπόμενο όριο αριθμού των πελατών.

Στα καταστήματα επιβλήθηκε 15ήμερη ναστολή λειτουργίας ενώ τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν κυμαίνονται από 3.000 έως και 10.000 ευρώ.

neratzoulis neo

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button