ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Ξεκίνησε η προετοιμασία για έργα ανάπλασης σε 4 δήμους

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Ξεκίνησε η προετοιμασία των σχεδίων Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, τα οποία θα υλοποιήσουν οι τέσσερις δήμοι, πρωτεύουσες των περιφερειακών ενοτήτων στο πλαίσιο του νέου Περιφερειακού Προγράμματος Κρήτης 2021-2027.

Στο πλαίσιο αυτό έγιναν σήμερα δύο συναντήσεις στην Περιφέρεια Κρήτης, παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, και με τη συμμετοχή της Διευθύντριας της Διαχειριστικής Αρχής Κρήτης Μαρίας Κασσωτάκη και στελεχών της Υπηρεσίας.

“ΧΡΥΣΟΣ

Η πρώτη με το Δήμαρχο Ρεθύμνης Γιώργη Μαρινάκη και διευθυντικά Στελέχη και Υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου και η δεύτερη με το δήμαρχο Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβό και Διευθυντικά Στελέχη του Δήμου.

Τα σχέδια Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης αναμένεται να ξεπεράσουν τα 100 εκ. ευρώ συνολικά στους τέσσερις δήμους και θα υλοποιηθούν σε συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης με τους Δήμους Χανίων, Ρεθύμνης, Ηρακλείου και Αγίου Νικολάου.

“IN_AND_OUT

Αφορούν κυρίως, σε δράσεις που εστιάζουν στο πρασίνισμα των πόλεων, την εξοικονόμηση ενέργειας σε δημόσια και ιδιωτικά κτίρια με την εφαρμογή της βιώσιμης αστικής κινητικότητας, ποδηλατόδρομους, ηλεκτροκίνηση και βέβαια αναπλάσεις δρόμων, κοινοχρήστων χώρων αλλά και με την δημιουργία κοινωνικών δομών και έργων ανάδειξης του πολιτισμού.

Mechanical Solutions


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button