ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Θετικός στον κορωνοϊό γιατρός στο Βενιζέλειο

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε γιατρός στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, θέτοντας σε συναγερμό τους υγειονομικούς φορείς της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιατρός είχε επιστρέψει από άδεια. Πήγε χθες για πρώτη μέρα στη δουλειά. Ο γιατρός είχε υποβληθεί σε τεστ για κορωνοϊό και ανέμενε τα αποτελέσματα.

caffeine adv2020b

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της βάρδιας, ένιωσε κάποια συμπτώματα όπως μυαλγίες. Αμέσως απεχώρησε από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι του. Λίγες ώρες αργότερα, τα αποτελέσματα του τεστ επιβεβαίωσαν ότι πάσχει από Covid-19.

«Αμέσως τηρήθηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Ενημερώθηκε ευθύς ο ΕΟΔΥ ενώ στη συνέχεια έγινε η ιχνηλάτηση των επαφών του, οι οποίες δεν ήταν πολλές. Παράλληλα, έχουμε ήδη προγραμματίσει σε απολύμανση των ΤΕΠ και θα είμαστε έτοιμη να λειτουργήσουμε με ασφάλεια», επεσήμανε ο διοικητής του Βενιζελείου, Γ. Τερζάκης.

neratzoulis neo

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button