ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Τα αποτελέσματα για την ένταξη των νέων αγροτών

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Τα αποτελέσματα ένταξης νέων δικαιούχων στο πρόγραμμα των νέων αγροτών αναρτήθηκαν από την Περιφέρεια Κρήτης.

Συγκεκριμένα, υπογράφηκε  η απόφαση ένταξης νέων δικαιούχων στο υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας κατά τη μεταβατική περίοδο 2021 και 2022 στο πλαίσιο της 3ης πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων στήριξης».

“ΧΡΥΣΟΣ

Στο πλαίσιο της παραπάνω πρόσκλησης στη Περιφέρεια Κρήτης εντάσσονται σε δεύτερη φάση 260 νέοι δικαιούχοι με δημόσια δαπάνη 9.920.000,00 ευρώ. Συνολικά έχουν ενταχθεί 1.726 δικαιούχοι, δημοσίας δαπάνης 67.095.000 ευρώ.

Επίσης, η Περιφέρεια Κρήτης, έχει ζητήσει με έγγραφη επιστολή, την εκχώρηση επιπλέον ποσού 27.452.500,00 ευρώ, για την ένταξη 733 νέων υποψηφίων (επιλαχόντων), οι οποίοι πληρούν τα κριτήρια του προγράμματος πλην όμως δεν επαρκούν τα χρήματα για την ένταξή τους.

“IN_AND_OUT

Να σημειωθεί ότι ήδη με τροποποιητικές αποφάσεις έχουν αναρτηθεί τα αποτελέσματα των δικαιούχων στο πρόγραμμα των νέων αγροτών στις περιφέρειες  Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Θεσσαλίας, Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος, Στερεάς Ελλάδος, Αττικής, Ιονίων Νήσων και Δυτικής Μακεδονίας, ενώ αναμένονται ακόμα τα αποτελέσματα από την Κεντρική Μακεδονία, προκειμένου να ξεκινήσουν οι πληρωμές των δικαιούχων της ενίσχυσης.

Επίσης, ήδη έχει ανακοινωθεί και η κατανομή των κονδυλίων συνολικού ύψους 526.792.000 ευρώ ανά περιφέρεια. Να σημειωθεί ότι αυξημένο προϋπολογισμό από τη νέα κατανομή είδαν οι περιφέρειες Θεσσαλίας, Κρήτης και Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Mechanical Solutions

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button