Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΚρήτη: Στόχος η μείωση των αποβλήτων στις παράκτιες περιοχές

Κρήτη: Στόχος η μείωση των αποβλήτων στις παράκτιες περιοχές

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

«Η διαχείριση και μείωση των αποβλήτων και των ειδών συσκευασίας στις παραλίες του νησιού αποτελεί υψηλό στόχο για την Περιφέρεια Κρήτης» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Ευρωπαϊκών και Διεθνών Θεμάτων Γιώργος Αλεξάκης με αφορμή τη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος CAPonLITTER.

Στη συνάντηση εργασίας συμμετείχαν η συντονίστρια του έργου και Αναπλ. Προϊστ. Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Ελένη Τζαγκαράκη και οι εξωτερικοί συνεργάτες Βασίλης Ζησιμόπουλος μηχανικός και Μιχάλης Χαλκιαδάκης οικονομολόγος.

mechanical adv 2021

Στο έργο CAPonLITTER συμμετέχουν φορείς από την Πορτογαλία, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Κροατία, την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, τη Γερμανία και την Ολλανδία, περιοχές στις οποίες ο παράκτιος τουρισμός αποτελεί σημαντική οικονομική δραστηριότητα.

apostolakis adv 2

Το ευρωπαϊκό ανταγωνιστικό έργο CAPonLITTER στοχεύει στην βελτίωση των πολιτικών και πρακτικών που προωθούν την καλύτερη διαχείριση των αποβλήτων σε εγκαταστάσεις και υπηρεσίες παραλίας, που συνδέονται με ψυχαγωγικές δραστηριότητες που πραγματοποιούνται σε παράκτιες περιοχές.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι στόχοι του έργου και το σχέδιο δράσης. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις επικείμενες συναντήσεις που προβλέπονται από το πρόγραμμα σχετικά με την ενημέρωση των ενδιαφερομένων φορέων και τη διερεύνηση πιθανών προσεγγίσεων για τη μείωση της κατανάλωσης και τη βελτίωση της συλλογής των θαλάσσιων απορριμμάτων που προκύπτουν στις παράκτιες περιοχές από ψυχαγωγικές δραστηριότητες ή από εγκαταστάσεις κοντά σε αυτές τις περιοχές (π.χ ξενοδοχεία).

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble