Πέμπτη, 17 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΚρήτη | Πήραν σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ από χρηματοκιβώτιο σε σπίτι

Κρήτη | Πήραν σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ από χρηματοκιβώτιο σε σπίτι

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ, περίπου 850.000 ευρώ, φέρεται να καταγγέλλει ότι πήραν από το χρηματοκιβώτιο που είχε στην κρεβατοκάμαρα της η 55χρονη Ρωσίδα που διαμένει τους καλοκαιρινούς μήνες σε πολυτελές συγκρότημα κατοικιών, λίγο έξω από το Ηράκλειο.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό-και αυτό έχει προκαλέσει μεγάλη έκπληξη στους αστυνομικούς, όπως έχει γράψει το Cretalive, ότι είχε να έρθει στο σπίτι της από τον Φεβρουάριο του 2020 παρά το γεγονός ότι στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν τόσα χρήματα.
Αυτή είναι μία παράμετρος που δεν μπορούν να την «χωνέψουν» εύκολα ακόμα και οι αστυνομικοί, δεδομένου ότι μιλάμε για ένα ποσό μαμούθ με βάση τα λεγόμενα της.
Την υπόθεση ανέλαβε να διερευνήσει η Ασφάλεια Ηρακλείου με την 55χρονη να δίνει αναλυτική κατάθεση καθώς δεν διαπιστώθηκε καμία παραβίαση και άρα δεν υπήρξε διάρρηξη. Η χρυσή κλοπή εκτιμάται ότι διαπράχθηκε-εφόσον επαληθευτεί η καταγγελία-από χέρι κοντά στο οικείο περιβάλλον της ιδιοκτήτριας, όπως εκτιμάται

mechanical adv 2021

Δημοσιογραφικές πηγές του Cretalive, αναφέρουν ότι ενδεχομένως το «κλειδί» στην υπόθεση ίσως είναι το κλειδί που είχε αφήσει η γυναίκα σε κάποιο σημείο εξωτερικά της κατοικίας σε περίπτωση ανάγκης. Την ύπαρξη του γνώριζαν ελάχιστοι, ένας-δύο άνθρωποι, οι οποίοι  αναπόφευκτα θα κληθούν να καταθέσουν μήπως και διαφωτίσουν την έρευνα. Είναι πάντως μία υπόθεση που διερευνάται με προσοχή αν και αξιωματικοί πιστεύουν ότι σύντομα θα έχουν κάποιες πρώτες απαντήσεις γύρω από την καταγγελλόμενη κλοπή. Και αυτό γιατί ήδη έχει αρχίσει να διαμορφώνεται μία εικόνα.

zygos gif 2020b