ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Με ήπια συμπτώματα ο 45χρονος στο Ηράκλειο


Το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκε και στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με πληροφορίες από ιατρικους κύκλους, η περίπτωση αφορά έναν άνδρα 45 ετών ο οποίος εμφάνισε ήπια συμπτώματα.Ο άνδρας μετέβη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου που – όπως είναι γνωστό – είναι και νοσοκομείο αναφοράς, όπου οι εργαστηριακές εξετάσεις στο δείγμα που έδωσε, επιβεβαίωσαν πως πρόκειται για κορωνοϊό. Πληροφορίες αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και θα παραμένει σε κατ΄ οίκον νοσηλεία, για 15 ημέρες.

Επόμενο βήμα είναι η “ιχνηλάτηση” του κρούσματος, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο κορωνοϊός έχει προσβάλει και άλλα άτομα, με τα οποία ήρθε σε επαφή. Παράλληλα, ακολουθείται και για το ιατρικό προσωπικό το σχετικό πρωτόκολλο της πανδημίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ΠΑΓΝΗ έχει προετοιμαστεί κατάλληλα το προηγούμενο διάστημα για την υποδοχή και φροντίδα των κρουσμάτων με κορωνοϊό, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ενώ δεν επηρεάζεται η λειτουργία του νοσοκομείου στις υπόλοιπες πτέρυγες και κλινικές.

Ετικέτες

CNA Stream

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Close
Close