ΚΡΗΤΗ

Κρήτη: Εντοπίστηκε κρούσμα του μεταλλαγμένου κορωνοϊού;

Στην Κρήτη εντοπίστηκε το ένα από τα δύο νέα κρούσματα της μετάλλαξης του κορονοϊού που επιβεβαιώθηκαν πρόσφατα στην χώρα, σύμφωνες με πληροφορίες που μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του OPEN.

Σύμφωνα με πληροφορία που μεταδόθηκε, μέχρι σήμερα στην χώρα έχουν εντοπιστεί 26 κρούσματα της συγκεκριμένης μετάλλαξης ωστόσο τα δύο πρόσφατα, σε Αττική και Κρήτη, προβληματίζουν τους ειδικούς καθώς δεν φαίνεται να είναι εισαγόμενα.

brands heaven2021

Όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η μετάδοση είναι ενδογενής που σημαίνει ότι κόλλησαν στην Ελλάδα από κάποιους που έφεραν τη συγκεκριμένη μετάλλαξη από το εξωτερικό.

Και τα δύο άτομα που έχουν προσβληθεί από την συγκεκριμένη μετάλλαξη του κορωνοϊου (σε Αττική και Κρήτη) είναι σε καραντίνα στο σπίτι τους, ενώ γίνεται ιχνηλάτηση προκειμένου να διαπιστωθεί από που κόλλησαν.

neratzoulis neo
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button