ΚΡΗΤΗ

Κλείνει το «Κέντρο Δια Βίου Μάθησης» του δήμου Αγίου Νικολάου

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αγίου Νικολάου κλείνει σύμφωνα με την παρακάτω ανακοίνωση των υπεύθυνων λειτουργίας του. «Ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι την ερχόμενη εβδομάδα, 25/2/2016 και ως εκ τούτου δεν θα πραγματοποιηθούν πλέον νέα προγράμματα μάθησης.

Παρακαλούνται όλοι οι απόφοιτοι προγραμμάτων από το 2014 που δεν έχουν παραλάβει τις βεβαιώσεις παρακολούθησης να τις παραλάβουν από το γραφείο που βρίσκεται στο Ρεξ, στον 3ο όροφο.

caffeine adv2020b

Είμαστε ανοικτά κάθε Τρίτη και Πέμπτη 09:00-13:00μ.μ., τηλ 2841022480 και email: [email protected]

Το εν λόγω πρόγραμμα υλοποιήθηκε από τον Δήμο Αγίου Νικολάου και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης.

neratzoulis neo

Ευχαριστούμε θερμά τους δημότες Αγίου Νικολάου, καθώς και όλες τις δομές που βοήθησαν στην υλοποίηση.

Πιταροκοίλη Πόπη, Υπεύθυνη Εκπαίδευσης

Κορομηλά Βικυ, Υπεύθυνη Οργάνωσης»

CNA Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button