Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΚαταγγελία για νοθευμένο κρητικό ελαιόλαδο;

Καταγγελία για νοθευμένο κρητικό ελαιόλαδο;

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Ο πρόεδρος της ΕΑΣΗ Σταύρος Γαβαλάς, κατήγγειλε στο «Ράδιο Κρήτη» ότι βρέθηκε νοθευμένο το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο της Ένωσης Ηρακλείου και μάλιστα στο τυποποιητήριο της Ένωσης στη ΒΙΠΕ, ενώ όπως είπε, η Ένωση έχει ήδη καταγγείλει τη σύμβαση και ζητά την αποβολή του ιδιώτη από τον οποίο απαιτεί  να σταματήσει να χρησιμοποιεί τα σήματα της!

Ο κ. Γαβαλάς, μιλώντας στο «Ράδιο Κρήτη» και την εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους, κατήγγειλε την εταιρεία διαχείρισης του τυποποιητηρίου της ΕΑΣΗ για ευρήματα άκρως ανησυχητικά – με τη βούλα του ΕΦΕΤ –  και μάλιστα στο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο που αποτελεί το «κόσμημα» της κρητικής παραγωγής!

mechanical adv 2021

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών έγινε πριν από 5 χρόνια, και μάλιστα όπως είπε ο πρόεδρος της ΕΑΣΗ, η Ένωση από αυτή τη συνεργασία κέρδισε μόνον 5.000 ευρώ το χρόνο!

apostolakis adv 2

Ο κ. Γαβαλάς επισήμανε ότι με βάση τα ευρήματα και τις καταγγελίες, ζητήθηκε η παρέμβαση του εισαγγελέα, καθώς η ΕΑΣΗ έπρεπε να αποδείξει ότι έχει έννομο συμφέρον.

Γι’ αυτό και μόνον με εισαγγελική παρέμβαση υπήρξε η επιστημονική διερεύνηση του θέματος από τον ΕΦΕΤ.

Κατόπιν τούτου, ομόφωνη ήταν η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της συνεταιριστικής οργάνωσης  για εξώδικο και αποβολή  του ιδιώτη από τη χρήση του τυποποιητήριου και των σημάτων της Ένωσης.

«Βρέθηκαν προβληματικές ποσότητες ελαιολάδου! Νοθευμένο λάδι με πυρηνέλαιο! Κι εμείς το πουλάμε για εξαιρετικά παρθένο!» είπε εξοργισμένος ο κ. Γαβαλάς κάνοντας λόγο για «αιτία πολέμου» ενώ ευχήθηκε να μην έφυγαν για το εξωτερικό αυτές οι ποσότητες!

Η συνέχεια, όπως φαίνεται, θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες ενώ τη Δευτέρα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η απάντηση του ιδιώτη στο «Ράδιο Κρήτη».

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble