ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Το «Σπίτι της Γυναίκας» ανοίγει τις πόρτες του

Τελευταία ενημέρωση:

O Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου, στα πλαίσια του προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες» και ενόψει του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών και Κοριτσιών πρόκειται να πραγματοποιήσει την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, στις 12μ. τα εγκαίνια του Συμβουλευτικού Κέντρου «Το Σπίτι της Γυναίκας», στην οδό Μελιδονίου αρ. 3, που θα τελεστούν από  τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο.

Το έργο χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα, γνωστού ως EEA Grants. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το  Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Θα ακολουθήσει η παράδοση του Πιστοποιητικού ISO 9001:2008 από τον Πρόεδρο της TÜV AUSTRIA HELLAS κ. Θεόδωρο Καπαρό, στα γραφεία του Συνδέσμου στην οδό Μεραμβέλλου 56. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί ποδηλατοδρομία από τα μέλη του Π.Ο.Η. ΚΑΣΤΡΟ στους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου, που θα καταλήξει  την πλατεία Καλλεργών (Λιοντάρια), στην είσοδο της Βικελαίας βιβλιοθήκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close