ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Το «Σπίτι της Γυναίκας» ανοίγει τις πόρτες του

O Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου, στα πλαίσια του προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες» και ενόψει του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών και Κοριτσιών πρόκειται να πραγματοποιήσει την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου, στις 12μ. τα εγκαίνια του Συμβουλευτικού Κέντρου «Το Σπίτι της Γυναίκας», στην οδό Μελιδονίου αρ. 3, που θα τελεστούν από  τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο.

Το έργο χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα, γνωστού ως EEA Grants. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το  Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

caffeine adv2020b

Θα ακολουθήσει η παράδοση του Πιστοποιητικού ISO 9001:2008 από τον Πρόεδρο της TÜV AUSTRIA HELLAS κ. Θεόδωρο Καπαρό, στα γραφεία του Συνδέσμου στην οδό Μεραμβέλλου 56. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί ποδηλατοδρομία από τα μέλη του Π.Ο.Η. ΚΑΣΤΡΟ στους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου, που θα καταλήξει  την πλατεία Καλλεργών (Λιοντάρια), στην είσοδο της Βικελαίας βιβλιοθήκης.

neratzoulis neo

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button