ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Τοποθετήθηκαν «έξυπνα» παγκάκια στο κέντρο της πόληςΤην Τετάρτη 20 Μαρτίου στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου τοποθετήθηκαν τα πρώτα τέσσερα «έξυπνα» ηλιακά παγκάκια.Τα συγκεκριμένα παγκάκια λειτουργούν με ηλιακή ενέργεια και διαθέτουν πλήρη ενεργειακή αυτονομία ως προς το να  προσφέρουν στους χρήστες την επιλογή να φορτίσουν τις κινητές συσκευές τους και να περιηγηθούν στο διαδίκτυο μέσω σύνδεσης WI–FI, ενώ κάθονται.

Τα παγκάκια έχουν τοποθετηθεί στην 25ης Αυγούστου και στην Πλατεία Ελευθερίας.Πρόκειται για μια πρωτοποριακή και φιλική προς το περιβάλλον προσθήκη στον αστικό εξοπλισμό, η οποία χρηματοδοτείται από τους Δήμους. Τα καινούργια παγκάκια είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει το πρωί της Πέμπτης 21 Μαρτίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Αναστασάκης και Μαρία Καναβάκη.

Ο Δήμαρχος ανέφερε: «Ο Δήμος Ηρακλείου καινοτομεί, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία κατά τρόπον ώστε να διευκολύνει με διάφορους τρόπους την ζωή των δημοτών. Τα ηλιακά παγκάκια εντάσσονται σε αυτήν την λογική και εφόσον αποδειχθούν λειτουργικά, είμαστε διατεθειμένοι να προμηθευτούμε κι άλλα».CNA Newsroom

Το να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευτούν είναι δημοσιογραφία. Όλα τα άλλα είναι απλά δημόσιες σχέσεις.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close