Δευτέρα, 17 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΗράκλειο | Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης-συντήρησης στο γήπεδο της Βιάννου

Ηράκλειο | Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης-συντήρησης στο γήπεδο της Βιάννου

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης στις εγκαταστάσεις του γηπέδου Βιάννου, στην περιοχή Αγία Μονή όπου και βρέθηκαν ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Παύλος Μπαριτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο Δήμαρχος Βιάννου Μηνάς Σταυρακάκης, η Προϊσταμένη Δομών Περιβάλλοντος ΠΕ Ηρακλείου  Άννα Ροβίθη, ο πολιτικός μηχανικός της Περιφέρειας Κρήτης Μανόλης Γωνιανάκης  και μέλη του Ο.Φ.Β. «Πατούχα».

Στην διοίκηση της ομάδας του Πατούχα παραδόθηκαν οι ανακαινισμένες εγκαταστάσεις των  γραφείων και των αποδυτηρίων και υπογράφτηκε το σχετικό πρωτόκολλο παράδοσης και παραλαβής.

mechanical adv 2021

Η διοίκηση και τα μέλη της ομάδας ευχαρίστησαν  την Περιφέρεια Κρήτης τόσο για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα τους, όσο για τον   σύντομο χρόνο ολοκλήρωσης  των απαιτούμενων εργασιών.

apostolakis adv 2

Παράλληλα έγινε επίσκεψη σε ακίνητο  ιδιοκτησίας του Πολιτιστικού Συλλόγου της Ψαρής Φοράδας, όπου η Περιφέρεια Κρήτης προγραμματίζει για την ενίσχυση των αθλητικών υποδομών, την κατασκευή ενός γηπέδου ποδοσφαίρου 5Χ5. Το γήπεδο θα αναβαθμίσει τις αθλητικές υποδομές της περιοχής παρακινώντας περαιτέρω τους νέους ανθρώπους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble