Παρασκευή, 16 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΗράκλειο, Κορωνοϊός | Οι γονείς ζητούν να σταματήσουν τα μαθήματα στα σχολεία

Ηράκλειο, Κορωνοϊός | Οι γονείς ζητούν να σταματήσουν τα μαθήματα στα σχολεία

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Έντονη είναι η ανησυχία που επικρατεί στο Γάζι του Δήμου Μαλεβιζίου με φόντο την εξάπλωση του νέου κορωνοϊού.

Γι’αυτόν τον λόγο, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Γυμνασίου Γαζίου ζητά την αναστολή της δια ζώσης λειτουργίας του Γυμνασίου της περιοχής, καθώς όπως αναφέρουν τα μέλη του συλλόγου, η ανησυχία για την εξάπλωση του ιού, είναι έντονη.

mechanical adv 2021

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

apostolakis adv 2

«Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη ανησυχία για τη ραγδαία εξάπλωση του ιού τόσο στο Ηράκλειο, όσο και στην περιοχή μας, σύμφωνα με τις μαρτυρίες συμπολιτών μας, οι οποίοι είτε βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, είτε ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήσαμε  σε συνεργασία με τον Δήμο Μαλεβιζίου τρεις φορές απολύμανση σε αίθουσες του Γυμνασίου Γαζίου, έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης του σχολείου για να εξαλείψουμε το φόβο και το άγχος των μαθητών μας στο άκουσμα ότι κάποιος συμμαθητής τους ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Πολλές είναι οι περιπτώσεις που αφορούν γονείς που βρέθηκαν θετικοί με αποτέλεσμα οι μαθητές να παραμένουν σε 14ήμερη καραντίνα στο σπίτι. Πρέπει όλοι να κατανοήσουμε ότι το Γυμνάσιο Γαζίου είναι ένα πολυπληθές σχολείο με 630 μαθητές και 70 περίπου εκπαιδευτικούς και δεδομένης της κατάστασης που βιώνουμε απευθύνουμε έκκληση προς όλους τους αρμόδιους για την αναστολή της δια ζώσης λειτουργίας του Γυμνασίου Γαζίου.

Όλοι μας πρέπει να αντιληφθούμε, σύμφωνα με τους Ειδικούς, ότι βρισκόμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο της Πανδημίας. Αυτή τη στιγμή προέχει η προστασία των μαθητών και των οικογενειών τους και ολόκληρης της Κοινωνίας.

Παρακαλούμε να επανεξετάσετε όλα τα δεδομένα και να προβείτε άμεσα στη λειτουργία της Τηλεκπαίδευσης για το Γυμνάσιο Γαζίου, αλλά και για όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης».

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble