Παρασκευή, 23 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΗράκλειο | Ημερίδα στίβου για ΑμεΑ στο Παγκρήτιο Στάδιο

Ηράκλειο | Ημερίδα στίβου για ΑμεΑ στο Παγκρήτιο Στάδιο

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Την ημερίδα στίβου της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ – ΑμεΑ), φιλοξενεί το Παγκρήτιο Στάδιο το Σάββατο 27 Μαρτίου.

Στην ημερίδα, θα λάβουν μέρος πενήντα και πλέον αθλητές και αθλήτριες με αναπηρία διαφορετικών κατηγοριών, που θα διεκδικήσουν την πρόκριση τους σε διεθνείς διοργανώσεις και meetings.

mechanical adv 2021

Πρόκειται για μέλη της Εθνικής ομάδας καθώς και για αθλητές από ολόκληρη τη χώρα. H ημερίδα διοργανώνεται από την ΕΑΟΜ – ΑμεΑ σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου και την Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου και περιλαμβάνει αγωνίσματα ορθίων και καθήμενων αθλητών.

apostolakis adv 2

Θα διεξαχθεί με την αυστηρή τήρηση των πρωτοκόλλων ασφαλείας για την αποτροπή της διασποράς του Covid-19. Σημειώνεται ότι απαγορεύονται οι θεατές ενώ η είσοδος στο στάδιο θα επιτρέπεται μόνο σε όσους συμπεριλαμβάνονται στις λίστες της ΕΟΑ.Μ ΑμεΑ με την επίδειξη αρνητικού τeστ Covid19.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πρόεδρος της ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ Κώστας Βαρδαβάς δήλωσε σχετικά:

«Ο Δήμος Ηρακλείου και το Παγκρήτιο Στάδιο καλωσορίζουν την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες, τους αθλητές, προπονητές και συνοδούς στην ημερίδα στίβου ΕΟΑ.Μ. ΑμεΑ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 27 Μαρτίου. Πρόκειται για μια διοργάνωση που διεξάγεται για πρώτη φορά στην πόλη μας και είναι ιδιαίτερα σημαντική για τα άτομα με αναπηρίες που διεκδικούν την πρόκριση τους σε μελλοντικές διεθνείς διοργανώσεις και στους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Στόχος του Δήμου Ηρακλείου, είναι η ημερίδα αυτή να εξελιχθεί σε ένα διεθνές meeting το οποίο θα διεξάγεται κάθε χρόνο στο Παγκρήτιο, σε συνεργασία με την ΕΟΑ.Μ ΑμεΑ και τοπικούς φορείς. Ευχόμαστε στους αθλητές, προπονητές και συνοδούς κάθε επιτυχία στις προσπάθειες τους και καλή διαμονή στην Κρήτη στο Ηράκλειο».

zygos gif 2020b
wind one adv
bbq stories2020
notakis adv
tech store adv 2021
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble