ΚΡΗΤΗ

Υπεγράφη η σύμβαση για τον ηλεκτροφωτισμό της Σπιναλόγκας

Σύμβαση με Αγιονικολιώτη ηλεκτρολόγο – μηχανικό υπεγράφη χθες από την ΕΤΑΔ, με αντικείμενο την ανάληψη του έργου λειτουργίας του ηλεκτροφωτισμού της Σπιναλόγκας. Την πληροφόρηση αυτή είχε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντ. Ζερβός από τον Γ. Γραμματέα Τουριστικών Υποδομών και Επενδύσεων Γιάννη Πυργιώτη, ο οποίος επεσήμανε επίσης ότι θα γίνει συμπλήρωση με περίπου δέκα προβολείς που είχαν καταστραφεί από διάφορους παράγοντες.

Οι εργασίες συντήρησης και προετοιμασίας του δικτύου ηλεκτροφωτισμού εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν μέχρι τις 10 Ιουλίου, οπότε αναμένεται ότι θα είναι σε θέση να ανάψει και να φωτίζεται το νησί για ορισμένες μέρες εβδομαδιαίως και για συγκεκριμένες ώρες στη διάρκεια της νύχτας.

caffeine adv2020b

Ο δήμαρχος ενημέρωσε σχετικά την υπεύθυνη για τη Σπιναλόγκα, αρχαιολόγο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λασιθίου Γ. Μοσχόβη.

Ο κ. Ζερβός υπενθύμισε στον κ. Πυργιώτη, την δέσμευση που είχε αναληφθεί ώστε να πραγματοποιηθεί συνάντηση στην Αθήνα των εκπροσώπων συναρμοδίων και εμπλεκόμενων φορέων, για να δρομολογηθούν οι επόμενες κινήσεις, σε ό,τι αφορά την τοποθέτηση υποθαλάσσιου καλωδίου, με το οποίο θα συνδεθεί η Σπιναλόγκα με το κεντρικό δίκτυο της ΔΕΗ στην Κρήτη για να ηλεκτροδοτηθεί. Ο Γ. Γραμματέας διαβεβαίωσε ότι θα αναλάβει να απευθύνει τη σχετική πρόσκληση για να γίνει η σύσκεψη την επόμενη ή τη μεθεπόμενη εβδομάδα.

neratzoulis neo
Ανατολή

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button