Κυριακή, 18 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΙεράπετρα: Το πλάνο για τον εκσυγχρονισμό του λιμανιού

Ιεράπετρα: Το πλάνο για τον εκσυγχρονισμό του λιμανιού

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες η ολοκληρωμένη παρουσίαση του MasterPlan από τους μελετητές Δημήτριο Ρομπογιαννάκη και Ιωάννη Παρασύρη το οποίο αφορά στον εκσυγχρονισμό του λιμένα της Ιεράπετρας.

Το πλάνο αφορά την πόλη της Ιεράπετρας όπου υπάρχει συγκεκριμένη χερσαία ζώνη αλλά ο σχεδιασμός είναι να εξυπηρετήσει ανάγκες και σε άλλα μέρη που μπορούν να γίνουν λιμενικά έργα.

mechanical adv 2021

Βασικοί στόχοι του πλάνου είναι η τοποθέτηση πλωτών προβλητών για τον εκσυγχρονισμό θέσεων ελλιμενισμού με σύγχρονες εγκαταστάσεις για τα σκάφη που θα ελλιμενίζονται και η χωροθέτηση μαρίνας δυναμικότητας 250 θέσεων μικρών και μεγάλων σκαφών καθώς και μίας θέσης εξωτερικά της μαρίνας για κρουαζιερόπλοια.

apostolakis adv 2

Σημαντική θεωρείται η επέκταση αλλά και η βελτίωση της υφιστάμενης προβλήτας, προκειμένου να εξυπηρετεί με ασφάλεια περισσότερα ημερόπλοια.

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, ο Δήμος διεκδικεί ήδη χρηματοδοτήσεις για την υλοποίηση μελετών για τα έργα που απαιτούνται προκειμένου να μην υπάρχουν καθυστερήσεις.

«Θα στηρίξουμε την προσπάθεια του Λιμενικού Ταμείου Ιεράπετρας στην υλοποίηση των μελετών, τη διεκπεραίωση των απαραίτητων διαδικασιών και την ολοκλήρωση των έργων ώστε να είμαστε άμεσα σε θέση να παραδώσουμε αναβαθμισμένες λιμενικές υποδομές που θα ενισχύσουν την ανάπτυξη που παρουσιάζει ο Δήμος Ιεράπετρας τα τελευταία χρόνια», δήλωσε ο δήμαρχος Ιεράπετρας.

zygos gif 2020b
wind one adv
Newsroom
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble