ΚΡΗΤΗ

Ιεράπετρα: Καφετέρια τυλίχθηκε στις φλόγεςΣτις φλόγες τυλίχθηκε καφετέρια στο Μύρτος Ιεράπετρας λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης.

Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα με επτά υπαλλήλους οι οποίοι και κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά η οποία προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές.

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν ακόμα εξακριβωθεί.

Ο Πρόεδρος τής Τοπικής Κοινότητας Μύρτου Αλέκος Παντελάκης με ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωση έγραψε:

swell adv 2021

«Μια δύσκολη νύκτα στο Μύρτος.
Δυστυχώς από άγνωστη αιτία προκλήθηκε πυρκαγιά σε επιχείρηση του Μύρτου, η οποία ήταν κλειστή λόγω της χειμερινής περιόδου.
Φοβάμαι ότι μιλούμε για ολοκληρωτική καταστροφή.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Ευτυχώς που η φωτιά έγινε αντιληπτή από γείτονά 3:30 πμ, που ήταν ξύπνιος και τουλάχιστον δεν είχαμε απώλεια ανθρώπινων ζωών.

Η Τοπική Κοινότητα Ευχαριστεί την Πυροσβεστική για την προσπάθεια που κατέβαλε και συνεχίζει να καταλάβει, για την ολοσχερή κατάσβεση της φωτιάς.

Η φωτιά έχει τεθεί υπό πλήρη έλεγχο, όμως οι ζημιές είναι μεγάλες!!

Μόλις ηρεμήσουν τα πράγματα και γίνει αποτίμηση της ζημιάς το Τοπικό Συμβούλιο θα συνέλθει σε έκτακτη συνεδρίαση για να προσδιορίσει τούς τρόπους που θα μπορέσει να βοηθήσει τους πληγέντες. Κατερίνα, Μάνο, Νίκο, δεν θα σας αφήσουμε μόνους σας.

Η κοινωνία του Μύρτου και όχι μόνο, που πολλές φορές και για πολλά πράγματα, έχει δείξει την ευαισθησία της, ακόμη μια φορά θα βοηθήσει!!

Συγκλονισμένος από το θέαμα και το μέγεθος της ζημιάς.

Εκφράζω την συμπαράσταση μου στους πληγέντες!»


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button