ΚΡΗΤΗ

Ιεράπετρα: H ορκωμοσία του νέου δημάρχου και του δημοτικού συμβουλίου

Το απόγευμα της Κυριακής 25 Αυγούστου 2019 στην κατάμεστη Δημοτική Αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη», πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημάρχου κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη, του Δημοτικού Συμβουλίου, των Προέδρων των Κοινοτήτων και των Κοινοτικών Συμβούλων του Δήμου Ιεράπετρας.

Η ορκωμοσία τελέστηκε από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας κ. Κύριλλο, ο οποίος ευχήθηκε εγκάρδια στον κ. Καλαντζάκη και στα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου την ευλογία του Θεού με τις πρεσβείες του Αγίου Γεωργίου, προστάτου της Ιεράπετρας, δύναμη και επιτυχία στο έργο τους και κατά τη νέα δημοτική περίοδο, σε πνεύμα συναίνεσης, συνεργασίας και σεβασμού, διαβεβαιώνοντας ότι η Τοπική Εκκλησία και ο ίδιος προσωπικά θα εξακολουθεί να συνεργάζεται με τον Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή, στο πλαίσιο πάντοτε των διακριτών ρόλων τους, για την ανάπτυξη, την πρόοδο και την ευημερία των Δημοτών και του Δήμου Ιεράπετρας.

neratzoulis neo

Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί του Βουλευτή Ν. Λασιθίου κ. Μ. Θραψανιώτη, του εκπροσώπου του Περιφερειάρχη Κρήτης, Περιφ. Σύμβουλου Π.Ε. Λασιθίου κ. Ιωάννου Γουλιδάκη, ενώ αναγνώσθηκε και συγχαρητήριο μήνυμα προς τη νέα Δημοτική Αρχή που απέστειλε ο Λασιθιώτης Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης.

Στη συνέχεια χαιρέτησαν οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων κ.κ. Αντώνιος Πετράς, Αργύρης Πανταζής, Αθάνασιος Χηνόπουλος, Ελένη Βλάσση, Μαρία Κοτσυφάκη και Αλέξανδρος Μουζουράκης.

bakaliko lagos

Τέλος, ο Δήμαρχος κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης, ευχαρίστησε τους παρισταμένους εκπροσώπους των τοπικών Αρχών και αναφέρθηκε στο όραμα και στους κύριους στόχους της νέας Δημοτικής Αρχής.

Στην τελετή συμμετείχαν επίσης οι Εφημέριοι της πόλεως και πολλών Ενοριών της περιοχής Ιεράπετρας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Λασιθίου κ.κ. Ι. Ανδρουλάκης και Γεώργιος Τσιφετάκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου Ταξίαρχος κ. Εμμανουήλ Παπαδάκης οΔιοικητής του Α.Τ. Σητείας, Αστυνόμος Β΄ κ. Γεώργιος Μάλλιος,ο Λιμενάρχης Ιεράπετρας Πλωτάρχης κ. Ιωάννης Παπαδάκης, ο πρώην Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Εμμ. Μαστοράκης και εκπρόσωποι τοπικών φορέων και Αρχών.
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button