ΚΡΗΤΗ

Ιεράπετρα: Ενεργοποιείται η διαδικτυακή πλατφόρμα απεικόνισης του δημοτικού οδοφωτισμού και ηλεκτροφωτισμού

Μια σημαντική καινοτομία που επιτρέπει τη μελέτη για την αντικατάσταση λαμπτήρων του δημοτικού φωτισμού με νέου τύπου λαμπτήρες LED έχει πλέον στη διάθεσή του ο Δήμος Ιεράπετρας μετά την παραλαβή της διαδικτυακής πλατφόρμας απεικόνισης του δημοτικού οδοφωτισμού και ηλεκτροφωτισμού των κοινοχρήστων χώρων.

Όπως τονίστηκε, πρόκειται για ένα πρωτοποριακό έργο πάνω στο οποίο θα γίνει μελέτη για την αντικατάσταση των υπαρχόντων λαμπτήρων με λαμπτήρες LED, με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας και την παροχή καλύτερης ποιότητας δημοτικού φωτισμού.

caffeine adv2020b

Στην πλατφόρμα περιλαμβάνεται άμεση καταγραφή και αντιμετώπιση των προβλημάτων, έλεγχος του δικτύου ηλεκτροφωτισμού, παρακολούθηση κατανάλωσης με στατιστικά στοιχεία και ιστορικό για κάθε φωτιστικό τόσο για την πόλη της Ιεράπετρας όσο και για τις Τοπικές της Κοινότητες.

Για μία σημαντική προσπάθεια της δημοτικής αρχής έκανε λόγο ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ.Θεοδόσιος Καλαντζάκης, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος Ιεράπετρας είναι από τους πρώτους δήμους της Κρήτης που έχει ενσωματώσει την συγκεκριμένη διαδικτυακή εφαρμογή στο πρόγραμμα του και πρωτοπορεί στο θέμα της απεικόνισης του οδοφωτισμού με στόχο την εκπόνηση μελέτης για την αντικατάσταση των παλαιών φωτιστικών με νέους λαμπτήρες τύπου LED.

neratzoulis neo

Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-
Back to top button