ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΡΗΤΗ

Ιεράπετρα: Ανω των 25 εκ. ευρώ τα έργα και οι μελέτες που υλοποιούνται

BOX CAFE
BBQ Stories


DROP Cafe Palermo TECH HUB

Karnagians ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ Kosa

Με τους αντιδημάρχους κ.κ. Γιώργο Ασπραδάκη, Κωσταντίνο Αστροπεκάκη και κ. Μανόλη Βρυγιωνάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία όλων των έργων και των μελετών που εξελίσσονται στην παρούσα φάση στον Δήμο Ιεράπετρας.

Πάνω από 25 εκατομμύρια ευρώ είναι το σύνολο των έργων και των μελετών που βρίσκονται στη φάση της υλοποίησης στην πόλη και στις κοινότητες χωρίς να υπολογίζονται οι παρεμβάσεις αυτεπιστασίας και τα έργα καθημερινότητας.

“ΧΡΥΣΟΣ

Μεταξύ των έργων είναι το open mall, το εργοστάσιο κομποστοποίησης, ο βιολογικός του Μακρύ Γιαλού, τα αντιδιαβρωτικά έργα του παραλιακού μετώπου, έργα ύδρευσης, άρδευσης, αποχέτευσης, πρασίνου, έργα οδοποιίας, αναπλάσεις οδών και οικισμών, οι μονώσεις στα σχολεία, η κατασκευή δεξαμενών ύδρευσης, η αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού σε διάφορα σημεία, το γήπεδο του Κάτω Χωριού, η οικία του Μελετίου Μεταξάκη και ποικίλα άλλα.

Ο κ. Καλαντζάκης υπογραμμίζει:

“IN_AND_OUT

«Ανεξαρτήτως της χρονικής περιόδου, των εποχών, των εορταστικών περιόδων και των οποιωνδήποτε συγκυριών (υγειονομική κρίση, ενεργειακή κρίση, αλλαγές νόμων κτλ.) έχουμε καταφέρει να εκτελούνται πάντα, ανά πάσα χρονική στιγμή, έργα πολλών εκατομμυρίων στο Δήμο μας.

Έχουμε καταφέρει να οικοδομήσουμε μία πραγματικότητα στο Δήμο Ιεράπετρας με μόνιμη εισροή μεγάλων χρηματοδοτήσεων. Πράγμα ούτε αυτονόητο ούτε εύκολο.

Mechanical Solutions

Το έχουμε επιτύχει με συστηματική διεκδίκηση νέων έργων από την Κυβέρνηση και την Περιφέρεια, με συνεχείς υπενθυμίσεις και πιέσεις από τη Δημοτική Αρχή καθώς και συντονισμένη, μεθοδική και επίμονη δουλειά από τους συνεργάτες μου και τις υπηρεσίες του Δήμου.

Πάντα φροντίζουμε έγκαιρα να υποβάλλουμε προτάσεις και να αξιοποιούμε όλους τους διαθέσιμους πόρους και όλα τα χρηματοδοτικά προγράμματα. Με αυτόν τον τρόπο θα πορευτούμε και το 2023 με ακόμα περισσότερες χρηματοδοτήσεις για νέα έργα στην πόλη και στις κοινότητες.

Υλοποιούμε το πρόγραμμά μας και δημιουργούμε για τους Δημότες μας τον Δήμο που τους υποσχεθήκαμε.»


- Ακολουθήστε το cna.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
- Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, με εγκυρότητα και αξιοπιστία, στο cna.gr
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Facebook
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Twitter
- Ακολουθήστε το cna.gr στο YouTube
- Ακολουθήστε το cna.gr στο Instagram


Οροι ανάγνωσης

Yiannis Jewellery

Σχετικά άρθρα

Back to top button