Τετάρτη, 12 Μαΐ 21
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΙδιοκτήτρια Οίκου Ευγηρίας στα Χανιά | «Δεν πουλάμε την Μονάδα»

Ιδιοκτήτρια Οίκου Ευγηρίας στα Χανιά | «Δεν πουλάμε την Μονάδα»

Διαστάσεις από την αποκάλυψη της αγγελίας – Για παραποίηση στο σαιτ αγγελιών κάνει λόγο ο δικηγόρος της ιδιοκτήτριας.

kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
kingeight 2021a

Απίστευτες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση με την ιδιωτική Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στα Χανιά, η οποία ερευνάται από τις Εισαγγελικές αρχές, μετά την αποκάλυψη ανάρτησης αγγελίας για πώληση της Μονάδας, σε site αγγελιών.

Όπως δημοσίευσε το Flashnews.gr η ανάρτηση της αγγελίας με ημερομηνία 15/4/2021 και με φωτογραφίες από την Μονάδα, προκάλεσε τα εύλογα ερωτηματικά για το αν οι ιδιοκτήτες της επιθυμούν να την πωλήσουν.

mechanical adv 2021

Όμως, σε επικοινωνία που είχε με το Flashnews.gr, η ιδιοκτήτρια κα Χρυσή Λιονάκη, (τις θέσεις της οποίας δημοσίευσαμε χθες), διέψευσε κατηγορηματικά πως πωλείται η Μονάδα.

apostolakis adv 2

Έκπληκτη η κα Λιονάκη είπε: «Αυτή η αγγελία είναι πολύ παλιά. Δεν ισχύει. Δεν πουλάμε την μονάδα…..Δεν ξέρω γιατί έχει αυτή την ημερομηνία…..Κάποιος βρήκε παλιά αγγελία που είχαμε και την έκανε σημερινή….Ούτε ανακαίνιση κάναμε το 2018, πέρα απο ένα βάψιμο»

aggelia oikos evgirias 1

Μάλιστα ο πληρεξούσιος δικηγόρος της Μονάδας κ. Νίκος Ρουσόπουλος, είδε την συγκεκριμένη ανάρτηση στο site αγγελιών και σε δήλωσή του στο Flashnews.gr έδωσε περισσότερες διευκρινήσεις και μιαν ανησυχητική διάσταση.

«Υπήρχε μια αγγελία που είχε δημοσιευθεί περίπου προ 6 ετών και ξαφνικά μαθαίνουμε πως βγήκε μια αγγελία με ημερομηνία 15/4, η οποία βεβαίως είναι παντελώς ψευδής, δεν έχει καμία σχέση, το ακίνητο δεν πωλείται και βεβαίως προχωράμε κανονικά στον αγώνα μας.

Κάποιος παραποίησε την συγκεκριμένη αγγελία και βεβαίως θα απευθυνθούμε αρμοδίως στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να δούμε από ποιόν έχει γίνει η συγκεκριμένη παραποίηση.»

Σε ότι αφορά στην πορεία των ερευνών από τις Εισαγγελικές αρχές, ο κ. Ρουσόπουλος ανέφερε:

«Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη ότι τελικά η έρευνα θα καταλήξει σε συμπεράσματα τα οποία δικαιώνουν πλήρως τις θέσεις μας, διότι μέχρι σήμερα έχουν δικαιωθεί πλήρως όλες οι θέσεις μας.»

ΠΗΓΗ: flashnews.gr
zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble