Πέμπτη, 17 Ιούν 2021
box cafe αδω 2021
ΑρχικήΚΡΗΤΗΗ συνάντηση της «Ένωσης Αξιωματικών Κρήτης» με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Μιχάλη...

Η συνάντηση της «Ένωσης Αξιωματικών Κρήτης» με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Μιχάλη Καραμαλάκη

zuper adv 2021
kokolakis adv 2021 3
cosmos adv 2021
al dente
kingeight 2021a

Στο πλαίσιο επίσκεψης του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγου κ. Καραμαλάκη Μιχαήλ στο νησί μας ενόψει τον εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο της Μάχης της Κρήτης η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης συναντήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου όπου και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το αστυνομικό προσωπικό και τις υπηρεσίες του Νησιού μας και κατατέθηκαν προτάσεις με στόχο την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών ασφάλειας στους πολίτες αλλά και στους επισκέπτες του τόπου μας ενόψει της επικείμενης έναρξης της τουριστικής περιόδου.

Η Ένωση μας έθεσε επίσης προτάσεις που στοχεύουν στην εξοικονόμηση αστυνομικού προσωπικού, ζητώντας παράλληλα την ενίσχυση των υπηρεσιών που αστυνομεύουν τουριστικές περιοχές με αυξημένη κίνηση καθώς και των αστυνομικών τμημάτων των αερολιμένων Χανίων – Ηρακλείου – Σητείας καθώς και τη γρηγορότερη δρομολόγηση θεμάτων που αφορούν την στέγαση αστυνομικών υπηρεσιών του Γενικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Κρήτης.

mechanical adv 2021

Τέλος ευχαριστήσαμε τον κ. Αρχηγό για την ενίσχυση του στόλου των οχημάτων των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και για τον εφοδιασμό του αστυνομικού προσωπικού με υλικοτεχνικά μέσα (αλεξίσφαιρα γιλέκα κλπ.) που παρέχουν μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

apostolakis adv 2

ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

zygos gif 2020b
001
Newsroomhttps://www.cna.gr
Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-