ΚΡΗΤΗ

Αγιος Νικόλαος: Ενημερωτική συνάντηση με τους επαγγελματίες εστίασηςΜε μεγάλη συμμετοχή επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται κυρίως στον χώρο της εστίασης, ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Δήμου Αγίου Νικολάου με φορείς της πόλης στον θερινό κινηματογράφο Χριστίνα.

 

mechanical adv 2021

apostolakis adv 2

xristina synadisi epaggelmaties

Προτάσσοντας την ασφάλεια των πολιτών και έχοντας στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των ενδιαφερομένων για τον τρόπο λειτουργίας των Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, εν όψει των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί λόγω κορωνοϊού, προκειμένου να εκλείψουν στο μέλλον παρερμηνείες και δυσλειτουργίες, από την εφαρμογή των σχετικών διατάξεων και αποφυγή λήψης οικονομικών και διοικητικών κυρώσεων (επιβολή προστίμου, σφράγιση καταστήματος κ.λ.π, από κοινού ο Δήμος Αγίου Νικολάου και η Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, διοργάνωσαν ενημερωτική συνάντηση την Τετάρτη 17 Ιουνίου, με την συνδρομή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου και του Λιμενικού.

swell adv 2021

Στην συνάντηση συμμετείχαν και ενημέρωσαν σχετικά υπάλληλοι της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Λασιθίου. Παρών στην συνάντηση έδωσε ο αντιπεριφεριάρχης Λασιθίου κος Γουλιδάκης. Εγινε επιμέρους ανάλυση με ειδικά διαγράμματα μέσω προτζέκτορα, σε όλα τα επίμαχα σημεία του νόμου, για να μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να έχουν μία ολοκληρωμένη ενημέρωση προς αποφυγή προστίμων.

kingeight 2021a detorakis adv jul2021< bakaliko lagos

Τοποθέτηση έκανε και ο επικεφαλής της μείζονος πλειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου κος Νίκος Κοκκίνης.

Στην συνέχεια δόθηκε η δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να υποβάλλουν ερωτήματα και απορίες.


Stream+

Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...

Σχετικά άρθρα

Back to top button