Πέμπτη, 15 Απρ 21
box cafe adv2020
ΑρχικήΚΡΗΤΗΑγιος Νικόλαος: Ενημερωτική συνάντηση με τους επαγγελματίες εστίασης

Αγιος Νικόλαος: Ενημερωτική συνάντηση με τους επαγγελματίες εστίασης

cosmos adv 2021
al dente
drop adv2020
vasilakis
kingeight 2021a
kokolakis adv 2021 3

Με μεγάλη συμμετοχή επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται κυρίως στον χώρο της εστίασης, ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Δήμου Αγίου Νικολάου με φορείς της πόλης στον θερινό κινηματογράφο Χριστίνα.

 

mechanical adv 2021

xristina synadisi epaggelmaties

apostolakis adv 2

Προτάσσοντας την ασφάλεια των πολιτών και έχοντας στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των ενδιαφερομένων για τον τρόπο λειτουργίας των Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, εν όψει των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί λόγω κορωνοϊού, προκειμένου να εκλείψουν στο μέλλον παρερμηνείες και δυσλειτουργίες, από την εφαρμογή των σχετικών διατάξεων και αποφυγή λήψης οικονομικών και διοικητικών κυρώσεων (επιβολή προστίμου, σφράγιση καταστήματος κ.λ.π, από κοινού ο Δήμος Αγίου Νικολάου και η Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, διοργάνωσαν ενημερωτική συνάντηση την Τετάρτη 17 Ιουνίου, με την συνδρομή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου και του Λιμενικού.

Στην συνάντηση συμμετείχαν και ενημέρωσαν σχετικά υπάλληλοι της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Λασιθίου. Παρών στην συνάντηση έδωσε ο αντιπεριφεριάρχης Λασιθίου κος Γουλιδάκης. Εγινε επιμέρους ανάλυση με ειδικά διαγράμματα μέσω προτζέκτορα, σε όλα τα επίμαχα σημεία του νόμου, για να μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να έχουν μία ολοκληρωμένη ενημέρωση προς αποφυγή προστίμων.

Τοποθέτηση έκανε και ο επικεφαλής της μείζονος πλειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου κος Νίκος Κοκκίνης.

Στην συνέχεια δόθηκε η δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να υποβάλλουν ερωτήματα και απορίες.

zygos gif 2020b
wind one adv
Stream+
Stream+https://www.cna.gr
Αλλάζουμε την ενημέρωση σας...
bbq stories2020
notakis adv
karnagioadv 2021
neratzoulis neo
bakaliko lagos
kera tours2019 adv
adv zuper service 2019
jooble