ΚΡΗΤΗ

Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει τους ΤΟΕΒ του νησιού

Η περιφέρεια Κρήτης θα στηρίξει τους TOEB του νησιού για τα έργα εξοικονόμηση ενέργειας, εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης δικτύων, τόνισε σήμερα ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, μιλώντας στους εκπροσώπους των Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων του νησιού, στο πλαίσιο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Κρήτης.

«Είμαστε κοντά σας και θα στηρίξουμε τα αναγκαία έργα εξοικονόμησης ενέργειας, αλλά και εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης των ΤΟΕΒ», σημείωσε ο κ. Αρναουτάκης.

neratzoulis neo

Η συνάντηση εργασίας έγινε με αντικείμενο τα ζητήματα που απασχολούν τους ΤΟΕΒ, μετά τα υπομνήματα που είχαν στείλει, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση της Περιφέρειας για πλήρη καταγραφή των ζητημάτων που τους απασχολούν.

Μετά τη σύσκεψη και την ανάλυση των επιμέρους ζητημάτων, αποφασίστηκε η συγκρότηση Επιτροπής με τη συμμετοχή εκπροσώπων όλων των ΤΟΕΒ, που θα διαχειριστεί τα θεσμικά αιτήματα τα οποία θα κατατεθούν προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης μέσω της Περιφέρειας Κρήτης.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης πρωτογενή τομέα Μανόλης Χνάρης επεσήμανε πως «προετοιμαζόμαστε εγκαίρως ώστε να καταθέσουμε ολοκληρωμένες προτάσεις για την επίλυση των πραγματικών προβλημάτων όλων των ΤΟΕΒ της Κρήτης».
Newsroom

Το CNA είναι μία προσωπική δικτυακή ιδέα του Βαγγέλη Βαρνακιώτη, η οποία υλοποιήθηκε το 2000, για όσα αφορούν στην πολιτική, στην κοινωνία και στον πολιτισμό, που αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Το CNA από το 2000 κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην επιφάνεια του ενδιαφέροντος, με συνέπεια, εγκυρότητα, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, με συνεχείς αλλαγές, ανανεώσεις, διασφάλιση της «ασφαλούς» επίσκεψης, καθώς και προσθήκες νέων υπηρεσιών.-

Σχετικά άρθρα

Back to top button